Kendte

Forelskede sig efter tv-program

10. april 2014 af Karin Heurlin, foto Morten Mejnecke
Både Anja og Jesper medvirkede i TV3 programmet Ekstrem Fed. Da optagelserne stoppede, opdagede de, at de havde mere til fælles end et kæmpe vægttab.

Det startede som telefonsamtaler om vægttab efter tv-programmet. Men efterhånden blev samtalerne længere og mere personlige. I dag er Anja og Jesper kærester - og deler både lejlighed, kostplan og fortid som overvægtige.

Altid noget interessant ved Anja

- Der havde altid været noget interessant ved Anja. Hun var så god at snakke med. Både forstående og fornuftig, og så kunne hun også holde mig ud i mine sure perioder, siger 32årige Jesper Skovshoved Jespersen, som er et kendt ansigt for alle dem, som har fulgt TV3 programmet Ekstremt Fed. Godt nok er ansigtet blevet smallere og smallere i løbet af de to sæsoner, han har deltaget i, for der er i alt blevet 138 kilo mindre af ham. Anja Sheryer medvirkede i den aller første sæson, hvor hun smed 82 kilo.

LÆS OGSÅ: Christina reddede mit liv

Holder den sunde linje

De to holder stadig den sunde linje efter programmet. Der har ikke været tilbagefald. Ikke engang Jesper har trøstespist, selvom han efter optagelserne har været igennem et grimt brud fra sin søns mor.

Det var efter bruddet, at Anja mærkede, at hun havde følelser for Jesper. Indtil da, tænkte hun slet ikke på ham som en potentiel kæreste. For som hun siger: Jeg er ikke sådan en, der bryder ind i et parforhold.

Jespers øjne gør noget ved mig

Men Jesper havde altid gjort indtryk.

-Første gang jeg så ham, tænkte jeg, at han var sådan en, jeg godt kunne falde for. Øjne betyder rigtig meget for mig, og der var noget i hans øjne, som gjorde noget ved mig.

LÆS OGSÅ: Cecilie: jeg tog det meste på igen

Forstå hinanden fuld ud

I dag har Anja og Jesper et helt særligt parforhold, fordi de virkelig forstår hinanden. De har begge fået en maveoperation, tabt sig voldsomt og vist deres liv i den bedste sendetid på TV. Det gør, at de har en forståelse for hinanden, som er svær at finde andre steder.

Har begge løst hud

- Når jeg kigger mig selv i spejlet kan jeg blive rigtig ked af det, fordi jeg har så meget løs hud. Men så står Jesper ved siden af og siger "Så se lige her" og løfter op i trøjen. Så kan jeg ikke lade være med at smile. Det er jo ikke pænt til nogen af os. Men vi er sammen om det. For mig er Jesper verdens dejligste mand, siger Anja.

Galleri: De unge mødre i sæson 17

Sponsoreret indhold