Kendte

Gift ved første blik: Nu er de blevet gift igen

10. oktober 2016 Anne Kristensen
Line Rask og Michael Hansen fandt kærligheden i DR-programmet ’Gift ved første blik’. Nu har de sagt ja til hinanden igen – uden tv-seere som vidner.

Det er langt fra alle par fra ’Gift med første blik’, som har valgt at blive sammen, efter at hvedebrødsdagene er forbi.

Men Line Rask og Michael Hansen, som blev smedet sammen i programmets tredje sæson, er tilsyneladende det helt rette match.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse i 'Gift ved første blik': Jeanette har fundet kærligheden

De er ikke alene forblevet sammen efter deres tv-bryllup i 2015. De har såmænd også giftet sig igen. Denne gang uden snurrende kameraer.

På både Lines og Michaels Instagram-profiler har det unge ægtepar netop lagt nogle skønne billeder op fra deres andet bryllup.

Viet af Elvis

Disse billeder viser, at de nu også er blevet gift i Graceland Wedding Chapel i Las Vegas, hvor selveste 'Elvis' agerede præst.

LÆS OGSÅ: Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

At vielse nummer to har fundet sted i USA, er ikke så underligt. Parret flyttede tidligere på året til New York, hvor Michael arbejder hos arkitekten Bjarke Ingels.

Line har på sin Instragram-profil delt dette billede og følgende kommentar: When in Vegas ❤️ #vietafElvis #masserafkærlighed #lovemetender #vivalasvegas #hvorforikke #dennegangbestemmerviselv

Og Michael har på sin Instragram-profil delt dette billede og følgende kommentar: When in Vegas, celebrating love ❤️ #wheninVegas #vietafKongen #bestemmerselv #ingenTV

Ude og Hjemme ønsker parret stort tillykke med bryllup nummer to!

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Lene er gravid med ny kæreste

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup:

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup

Sponsoreret indhold