Kendte

Grædende Pernille efter omsangen: Det var forfærdeligt

15. februar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Pernille Nordtorp var så mærket af, at hun havde været tæt på at ryge ud, at hun begyndte at græde under Ude og Hjemmes interview med hende.

Da stemmerne efter fredagens X Factor-show var talt op, var det lickety-split og Pernille Nordtorp, der stod tilbage som de sidste, da alle navene på de syv, der gik direkte videre til næste uge, var råbt op. Det betød omsang mellem Blachmans gruppe og Remees solist. Noget som Pernille var meget mærket af efterfølgende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg tænkte bare, at det måtte ikke ske, da jeg røg i omsang. Jeg er slet ikke færdig til at sige farvel, siger hun og fortæller, at uvisheden om, om man ryger hjem er voldsom hård.

- Det var forfærdeligt. X Factor er det vildeste, jeg har gjort i mit liv. Jeg er bare gået igennem sådan en hel…, siger hun inden hun bryder sammen i gråd og må trøstes af Steffen Gilmartin.

Da hun er klar til at tale videre, har hun stadig svært ved at forklare, hvorfor hun overhovedet endte i farezonen.

- Jeg ville ønske, at jeg vidste det, fordi så kunne jeg gøre noget ved. Hvad fanden vil folk have? Det ved jeg ikke. Jeg kan jo heller ikke gøre andet end at spille noget af det musik, jeg føler for og jeg har i hjertet.

- Det er en vanvittig udvikling, jeg er gået igennem allerede. Jeg er slet, slet ikke færdig endnu, siger hun og slår fast, at der er grænser for, hvor meget hun vil ændre sig i jagten på stemmer.

- Man bliver nødt til at holde fast i sig selv. Men hvis vi bare skal være sådan nogle dukker, så kan det være fuldstændig ligegyldigt.

Der blev lavet meget om omkring arrangementet helt op til showet. Pernilles mentor fortalte efter showet Ude og Hjemme, at den blå guitar, hun spillede på, blev skaffet blot tre timer før showstart.

- Det slog mig bare pludselig, at den skulle være blå. Det var meget hektisk til sidst, erkender han.

- Men det var godt, at hun gik videre. Hun har så meget mere at byde på, som vi ikke har set endnu. Og så har hun en fed personlighed, som hun også skal have lov til at vise, siger han. Han tager hele situationen omkring omsangen med en rimelig portion ro.

- Jeg mindes ikke et åbningsshow, hvor det ikke har været en fra den ældrekategori og en af grupperne, der har været i omsang. Sådan er det bare.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold