Kendte

Grand Prix-overraskelse: Silas hastede til Horsens

14. februar 2016 Arkivfoto: Claus Poulsen - Af Kristian Bo Eriksen
Silas Holst havde på fornemmelsen, at Lighthouse X kunne gå hen at vinde Melodi Grand Prix. Så han besluttede i sidste øjeblik, at tage til Horsens sammen med Louise Mahnkopf for at være tæt på Johannes under sangdysten.

-Impulsiv roadtrip mod Horsens - HVIS nu ens mand skulle være så heldig at vinde, så er glædesoptoget på vej!!! Pssst - dont tell, skrev Silas Holst på Instagram bare få timer før, årets Melodi Grand Prix gik i luften fra Forum i Horsens.

Silas havde ellers besluttet, at hans skulle blive hjemme i København for at passe prøverne på musicalen ”Hairspray”, som snart har premiere i Tivoli i København. I øvrigt en musical som også Johannes Nymark er med i, han havde dog allerede fået fri fra prøverne for at kunne synge sammen med de to andre i Lighthouse X.

LÆS OGSÅ: Vild med sang: Johannes synger for hjerternes skyld

Men i løbet af dagen var der flere og flere ting, der antydede, at ”Soldiers of Love” var en sang, der ville gøre det godt i grand prix’et. Så Silas tog sammen med Louise Mahnkopf en hurtig beslutning. De ville begge over for at se med egne øjne, hvordan aftenen forløb - og heppe på Johannes.

Kun feste med mand og mor

-Meget spontant endte vi i Horsens klar til at heppe på @joe_ny og #lighthousex, skriver Louise på Instagram.

Derfor kunne en overrasket Johannes feste med sin mand og med moren til deres fælles barn efter den måske lidt uventede sejr til Lighthouse X.

LÆS OGSÅ: Johannes hjælper udsatte børn

I hvert fald var det en smule overraskende for dem selv, at de gik helt til tops i Melodi Grand Prix. Lighthouse X havde nok håbet, men ikke for alvor troet, at de skulle stå med trofæet lørdag aften.

Til dr.dk forklarede Johannes, at han slet ikke havde regnet med, at deres gruppe passede ind i det set-up, et grand prix er.

Den vildeste aften

-Hvad skete der!!!!!??? Det er måske den vildeste aften det her. Håbet lever, og nu skal det gode budskab spredes til hele verden. I hvert fald Euro(vision)pa, skrev en glad og lykkelig Johannes Nymark på Instagram, efter sejren var i hus.

Lighthouse X på scenen i Horsens. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR

Og så kunne festen for alvor gå i gang – og med Sillas og Louise. Deres fælles barn Maggie My blev imens passet hjemme i København.

LÆS OGSÅ: Erik boede to år på børnehjem: Jeg vil gerne være der for Storm

Denne gang kunne Johannes nyde, at det - i modsætning til Vild med Dans 2014, var ham, der var vinderen.

Du kan gense Johannes Nymark, Søren Bregendal og Martin Skriver alias Lighthouse X og deres vindersang her på dr.dk.

Sponsoreret indhold