Kendte

Grand Prix-vinder med i 'Vild med dans'

1. august 2016 Anne Kristensen
Den tredobbelte Melodi Grand Prix-vinder Kirsten Siggaard bliver den ældste kvindelige deltager nogensinde, når hun til efteråret kridter danseskoene til den nye sæson af ’Vild med dans’.

Grand Prix-legenden Kirsten Siggaard er netop blevet afsløret som den seneste deltager i den kommende sæson 13 af ’Vild med dans’ på TV 2.

Lykkelig Mads Vad: Jeg skal giftes

Med sine 62 år er hun ældste kvinde, der nogensinde har deltaget i danseprogrammet herhjemme - hidtil har dét været Kirsten Siggaards Grand Prix-kollega Birthe Kjær, som var 57 år, da hun deltog i anden sæson tilbage i 2005.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vil knokle til det yderste

Titlen som alderspræsident forhindrer dog ikke Kirsten Siggaard i at ville give den fuld gas på dansegulvet:

- Jeg har altid elsket at danse, og jeg nyder at være til fest, hvor der er lidt dans. Nu håber jeg så bare, jeg kan finde ud af at lære trinene og ikke kvajer mig. Jeg har aldrig været bange for at tage fat, og jeg har tænkt mig at knokle til det yderste. Jeg kommer i hvert fald ikke til at give op, siger hun og fortæller, at hun efter to operationer i ryggen føler sig mere fleksibel, end hun har gjort i årevis.

Vild med dans-værten Sarah Grünewald deler rørende foto af sin søn med læbespalte

Sjovt at slå Birthe på alderen

Kirsten Siggaard synes også, at det er lidt sjovt, at det netop er Birthe Kjær, som hun slår mht. at være programmets ældste kvindelige deltager:

- Birthe og jeg kan rigtig godt lide hinanden, men Birthe har samtidig også været min største konkurrent gennem hele mit professionelle liv. Søren Bundgaard og jeg vandt Melodi Grand Prix'et tre gange, og så vandt hun én gang i 1989, og fra da af har det været hende, der har været Grand Prix-dronningen. Så det er da lidt sjovt, at jeg nu kan slå hende på alderen - selvom jeg altså ikke føler mig ret gammel, siger Kirsten Siggaard.

Får selskab af guddatter

Kirsten Siggaard kan i øvrigt se frem til at få selskab af sin egen guddatter i showet.

Vild med dans kostede kærligheden

Det er nemlig den professionelle danser Katrine Bonde, der har deltaget i 'Vild med dans' fem gange - bl.a. i 2006 hvor hun dansede sammen med Johnny Deluxe-forsangeren Noam Halby, som hun blev gift med i marts i år. Et bryllup, som Kirsten Siggaard naturligvis var med til - og sang til.

- Jeg har fulgt Katrines danseglæde, siden hun som toårig dansede med min ældste søn, Kasper, og jeg er fuld af respekt for hende. Vi har flere gange snakket om, at hun skulle lære mig at danse, og jeg kunne guide hende med sang, men det er aldrig blevet til noget. Jeg glæder mig sådan til at fortælle hende, at det nu er min tur til at danse, siger Kirsten Siggaard.

Følgende 7 kendisser er nu blevet afsløret som deltagere i 'Vild med dans 2016':

De er med i 'Vild med dans 2016'

Sponsoreret indhold