Kendte

Hellere en bonderøv end en drengerøv

2. september 2013 af Marianne Knudsen Foto: Krestine Havemann
22-årige Nynne Juul Kutzbach fra Holbæk er en af de kræsne bypiger, der giver livet på landet en chance i jagten på den eneste ene i Kanal 5's datingprogram Bypiger søger bonderøve. Hun er træt af smarte fyre, der kun går op i at se godt ud og drikke drinks.
Bypigen Nynne klar til kærlighed
Bypigen Nynne klar til kærlighed

- Jeg føler mig klar til at få en kæreste, og da jeg ikke kan finde en fyr i byen, tænker jeg, at jeg må lede efter en på landet, griner 22-årige Nynne Juul Kutzbach fra Holbæk.

Hun er en af de 14 piger fra Kanal 5's datingprogram Bypiger søger bonderøve, der har meldt sig til programmet for at finde kærligheden på landet.

LÆS OGSÅ: Alice faldt for en bonderøv i sidste sæson

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Vil ikke have en smart bydreng

Indtil videre har det nemlig kun set ret håbløst ud i byen, afslører den kønne singlepige, der til daglig studerer til administrationsøkonom.

- Jeg gider ikke de der smarte bydrenge, der kun går op i, hvordan de ser ud og spiller smarte. Så vil jeg hellere have en bonderøv. For mig er det en rigtig mand, der ved, hvad han vil, er stabil og helt nede på jorden, siger Nynne, der dog understreger, at drømmefyren helst ikke skal gå i gummistøvler og have en gård med grise og køer.

- Han må godt bo ude på landet, men de eneste dyr han må have er hunde og katte. Ellers stinker det bare af mødding, mener den kræsne bypige, der selv har en hvid schæferhund med navnet Sally.

En nordjyde kan godt charmere

Hun er heller ikke ubetinget glad for dialekterne på landet - en sønderjyde får svære odds for at score den smarte pige, der dog godt kan lade sig charmere af en nordjyde.

- Det lyder jo lidt skægt, når en bonderøv taler, men så må jeg gøre lidt grin med det. Så længe de taler pænt, og jeg forstår, hvad de siger, går det nok, siger Nynne.
Hun har efter et halvt års tid som singlepige slækket lidt på nogle af sine høje krav til en partner. Han behøver ikke nødvendigvis at have det perfekte ydre - så længe han har nogle gode værdier og mål for fremtiden vil hun også være interesseret.

LÆS OGSÅ: Luksusfælden reddede vores forhold

Et vigtigt krav

- Men højden går jeg ikke på kompromis med. Han skal være mindst 180 cm høj, for jeg vil gerne kunne gå i høje hæle og føle mig som en lille prinsesse, han skal beskytte, siger hun.

Samtidig er det vigtigt, at en kommende kæreste prioriterer Nynne, for hun forventer at blive en stor del af hans liv.

- Vi behøver ikke nødvendigvis at ses hver eneste dag, men jeg mener, at man skal give sig tid til hinanden og følge med i hinandens liv, siger Nynne.

Om det lykkes Nynne at finde kærligheden på landet, kan du se, når der er premiere på Bypiger søger bonderøve mandag den 2. september klokken 19 på Kanal 5.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold