Kendte

Her er de private billeder

21. september 2014 af Kritian Bo Eriksen, Foto: Privat
-Jeg er selvfølgelig meget glad. Og alt er gået godt, siger Silas Holst efter han lørdag blev far til en lille pige. Silas og hans mand, Johannes Nymark, vil gerne dele glæden med hele Danmark. Så de har lagt en stribe private billeder ud af deres ny, lille datter på Instagram. Her er de.

Sent fredag aften tog Louise Sjødahl Mahnkopf sammen med Silas Holst og Johannes Nymark fra Vild med Dans ind på Herlev sygehus. Endelig var den fødsel gået i gang, som de havde ventet med spænding og længsel den aidste tid.

LÆS OGSÅ: Her er Silas lille datter

Louise havde termin i tirsdags og var efterhånden blevet noget utålmodig. Men nu skete det. Efter en nat med veer fødte hun klokken 9.27 lørdag morgen. Den lille pige vejede 3.416 gram og 51 cm.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Fødsel i Vild med Dans

-Jeg er selvfølgelig meget glad. Det er vi alle tre. Og alt er gået godt, siger Silas Holst efter fødslen.

Og Johannes Nymark jubler på Instagram:

-ENDELIG!!!!!! Vores smukke smukke helt fantastiske lille datter er kommet til verden:-) Jeg er så overvældet at glæde og stolthed over Louise, som klarede det SÅ godt:) Det er den VILDESTE oplevelse man kan forestille sig :) KÆRLIGHED!!!!!!"

Silas og Johannes deler gerne deres glæde med alle os andre. De har lagt en stribe private foto ud på Instagram, og Silas synes det er helt okay, at Ude og hjemme her viser dem:


Denne vugge var Silas' egen, da han var helt lille. Nu er den sat i stand og klar til brug hjemme i Brønshøj, hor de to fædre, Silas Holst og Johannes Nymark, deler et hus med den nubagte mor, Louise Sjødahl Mahnkopf.

Silas fortæller, at han godt var oppe hele natten til lørdag, men at han er i gang igen. Søndag stod den på træning til næste runde af Vild med Dans.

Sponsoreret indhold