Kendte

Ikke flere løgne

10. februar 2012 af Karin Heurlin
Efter sandheden blev bredt ud på bordet, er kærligheden mellem Sarah og Jesper blomstret op.
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

Når Jesper Falnov i dag cykler på arbejde om morgenen, er det som om, det hele går lidt lettere. Ikke kun fordi et rygestop for en måned siden allerede kan mærkes på vejrtrækningen. Men også fordi der er kommet styr på økonomien. Og så er han nærmest blevet nyforelsket i Sarah igen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er begyndt at se på hende, som jeg gjorde for 10 år siden, da vi blev kærester, siger den 26-årige sælger ved Punkt1. Parret fra Frederiksværk stod i går frem i Luksusfælden med en uoverskuelig økonomi tynget af forbrugslån, kviklån og afbetalingskøb. Uden rigtigt at vide, hvad de havde brugt pengene på, var deres gæld løbet op på over 700.000 kroner.

Læs også: efter Lukusfælden. Skilsmissen er aflyst

Et beløb, som kom noget bag på parret. Ikke mindst Jesper. En del af lånene anede han nemlig ikke noget om, for dem havde 24-årige Sarah taget i hemmelighed bag hans ryg. I dag er det over to måneder siden, at sandheden kom frem, og Sarah fortryder inderligt, at hun gik ud og lånte for mere end 100.000 uden at sige det til sin mand.

- Jeg er enormt flov over det i dag, og vi har snakket meget om det. Jeg har selvfølgelig sagt undskyld til Jesper, siger Sarah, som især brugte store beløb på legetøj til parrets to piger, Barbara og Josephine på et og fire år.

Tør sige fra
De to økonomieksperter i Luksusfælden fik virkelig ryddet op i familiens økonomi, og hvis Sarah og Jesper overholder alle aftaler, er de gældfri om 10 år. Siden tv-holdet forlod parrets hjem i februar, er det ikke bare økonomien, der er blevet sundere. Sarah og Jesper er også blevet det, efter de lagde cigaretterne på hylden og dermed sparer 2.000 kroner om måneden. Men parforholdet er nok alligevel det, som har fået det allerbedst.

- Der er ingen løgne mellem os mere. Vi har lagt alt på bordet og sagt, sådan og sådan er det. Hvis vi var blevet ved med at lyve for hinanden, så var det gået galt, siger Sarah, der nyder, at Jesper er blevet stærkere siden Luksusfælden, hvor han fik besked på, at han skulle sige mere fra over for sin kone.

Sponsoreret indhold