Kendte

Ja til gæld og kærlighed

12. april 2013 af Cecilie Monggaard Wenstrup
Mette Reissmann fra Luksusfælden vier det gældsplagede par, Mie og Lars fra Brønshøj
Foto: TV3
Foto: TV3
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der venter de trofaste seere af Luksusfælden en særlig overraskelse, når Mette Reissmann på tirsdag springer ud som en ren Gud Amor og vier det unge par Mie, 28, og Lars, 35. For i sin egenskab af medlem af Københavns Borgerrepræsentation, har Mette Reissmann mulighed for at vie forelskede mennesker, og det er netop tilfældet med Mie og Lars, selvom det også er en yderst praktisk foranstaltning for det økonomisk trængte par.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også om Maybritt fra Luksusfælden: Nu tør jeg åben posten igen

Mie og Lars har kendt hinanden i et år, og er nu lige flyttet sammen i Lars lejlighed i Brønshøj tæt på København. De er begge pædagoger, men mens Mie indtil nu har levet en studieværelse som alenemor med datteren Natalie på 7 år, har Lars levet en drengerøvstilværelse med mange fester, ferier og fornøjelser.

Fra single økonomi til fællesskab
Det forelskede par har nu besluttet sig for at stifte familie. Mie er allerede gravid, og snart vil de giftes. Lars og Mie kender alt til hinanden, men intet til hinandens økonomi.

Læs også om Louise fra Lukusfælden: Jeg har ikke brug for psykologhjælp

Så under den rosenrøde overflade gemmer der sig en samlet forbrugsgæld på 750.000 kr. og et hav af økonomiske problemer, når to vidt forskellige økonomier og to forskellige måder at leve på skal smeltes sammen - og det truer med, at få de smukke familiedrømme til at briste.

Se video fra programmet

Sponsoreret indhold