Kendte

Jeg bliver aldrig åleslank

3. juni 2010 af Joan Andersen
Stina har en drøm om at tabe mindst 50 kilo, og hun er allerede godt på vej med hjælp fra dans, sund mad og masser af motivation.
Foto: Morten Mejnecke
Foto: Morten Mejnecke

Stina Polk fra De fede trin på TV 2 ved godt, at hun ikke er nogen sylfide.
Men hun har en drøm om at tabe sig mindst 50 kilo, og med en plan i hånden er hun allerede godt på vej.

- Jeg vil gerne tabe mig 50 kilo, men det kommer jo an på, hvordan det er fordelt på kroppen, siger den 23-årige pige fra Odense.
Stina vejede 131 kilo, da hun meldte sig til programmet. Hun er 173 cm høj og håber og tror på, at hun med tiden kan komme ned på omkring 80 kilo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kontrol over maden
- Jeg har indset, at jeg nok aldrig bliver superslank. Jeg har en kraftig knoglebygning, og jeg har været overvægtig, siden jeg var 11-13 år, fortæller Sina.
Hun begyndte at tage på efter forældrenes skilsmisse.

- Folk har forskellige måder at tackle det, der går dem på. Jeg valgte at spise, siger hun.
Nu har hun taget kontrollen og med hjælp fra diætisten fra Slankedoktor.dk følger hun en kostplan, hvor hun skal spise 1.500 kalorier dagligt.

Læs også om Philippe fra De Fede Trin: Jeg frier om ti kilo (link fjernet)

Dårlige vaner hænger ved
- Jeg har prøvet en del forskellige kure inden det her. Stofskiftekur med kaffe og engelsk bøf i 13 dage, og jeg har været på Ubberup Højskole. Det hjalp, mens jeg var der, men da jeg kom hjem igen, blev jeg doven og gad ikke lave mad, fortæller Stina.

Hun arbejder som tjener på Egholm Slot og har tit lange vagter, hvor der ikke lige er tid til at spise, og så pludselig bliver hun meget sulten.
- Heldigvis har vi en stor salatbar, som jeg må spise fra. Meget af det er også vaner, siger hun realistisk.

I programmet nåede hun at smide otte kilo, inden hun røg ud i tredje program. Men det har ikke fået hende til at indstille kuren.
Til finale-showet vil hun vise alle de andre, at hun sagtens kan fortsætte sit vægttab. 15,5 kilo er det blevet til indtil videre.

Læs også om Marie fra De Fede Trin: Jeg vil være gravid

Vil have et sundt liv
- Jeg føler, jeg er nødt til at tage hul på vægttabet nu, så jeg ikke får alle de skavanker, som mange overvægtige får. Jeg vil have et sundt liv, siger hun.
Stina sørger også for at holde dansen ved lige. Faktisk går hun i byen hver fredag og lørdag.

- Dér danser vi. Men det er lidt hårdt at danse hele natten, når man skal på arbejde dagen efter. Jeg drikker ikke, det er jeg ikke vant til. Folk synes, jeg er irriterende, når jeg er frisk klokken fire om morgenen, og de er helt færdige, fordi de har drukket, siger hun med et grin.

Det er ikke lykkedes hende at finde et rigtig dansehold i Odense for folk på hendes egen alder, så i stedet for dyrker hun bl.a. zumba og funkstyle i et fitness-center.

Læs om Tanja fra De fede trin: Drømmer om at blive skuespiller.

Sponsoreret indhold