Kendte

Jeg frier om ti kilo

18. maj 2010 af Redaktion
Philippe fra De Fede Trin glæder sig over et vægttab på 22 kilo, og når han når drømmevægten, ryger han ned på knæ for kæresten.

Små børn og fedme er en dårlig kombination. Det måtte 34-årige Philippe Kock sande, da han blev far til nummer to, og vægten endnu en gang tog et nøk op.
- Over en årrække var jeg bare blevet større og større, og når man har små børn, er det ikke så fordelagtigt, siger Phillippe, der bor i hjertet af København med sin kæreste, Vibeke Bay, 32 år, og deres to drenge, toårige Jonatan og Jacob på et halvt år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vægten sagde 125 kilo, da farmand meldte sig til TV 2-programmet De fede trin. - Det giver lige lidt ekstra, at man bliver vist frem på fjernsyn. Jeg tabte mig 20,5 kilo på omkring en måned. Det var helt forrygende, at det gik så hurtigt, siger han.

De Fede Tin og Slankeklubben

Deltagerne i De Fede Trin følger samme kost-og motionsplan som medlemmerne af Slankeklubben. Du kan også være med. Læs mere om Slankeklubben

Vægttabet fortsætter
Kæresten har også tabt sig. Siden fødslen har hun smidt 22 kilo, og det har Philippe også nu, hvor han ikke er med i programmet mere.
- Jeg har ændret diæten lidt, siden programmet blev optaget, men jeg spiser slet ikke hvidt brød, pasta, ris og kartofler mere. Rødvin og sovs får jeg heller ikke, men jeg får rugbrød, grøntsager og magert kød, siger han.

LÆS OGSÅ OM MARIE: Jeg vil være gravid

Phillippe har planer om stille og roligt at tabe sig omkring 10 kilo mere. - Det har været hårdt, og det har været sjovt. Det har ændret livet, siger han og lover, at når vægten når ned på 90 kilo, frier han til Vibeke, som han har været sammen med i snart otte år.

- Det kunne være sjovt at veje 85 kilo, som dengang jeg var 20 år, men det tror jeg ikke, jeg kan holde. 90-95 kilo er mere realistisk. Jeg skal lige lidt længere ned, inden jeg skal på stranden med børnene, siger han og afslører, at det ikke kun er kvinder, der er forfængelige.

LÆS OGSÅ OM TINA: Jeg fortjener nye bryster (link fjernet)

For at nå målet løber han på løbebånd en time til halvanden hver anden dag, og han har aftalt at cykle med Casper Barding, som også er med i De fede trin. - Vi skal lige holde hinanden lidt i ørene, siger Philippe. Han er superglad for al den hjælp, han har fået i programmet.

Sponsoreret indhold