Kendte

Jespers dobbelte glæde

28. juni 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Lars Horn/Allover
I sidste uge nåede Jesper Sørensen det mål, han havde sat, om at indsamle mindst 300.000 kroner for at kunne gennemføre et progeria-træf i Danmark. Nu har han nået endnu et af sine store mål. Jesper har netop taget sin 10. klasse eksamen.

-Det er gået godt. Vi er rigtig tilfredse, siger Jesper Sørensens mor, Jette, til Ude og Hjemme om den 10. klasse eksamen, Jesper netop har bestået.

Jespers store ønske

LÆS OGSÅ: Bubber møder Jesper

Med nyheden om den gode eksamen, kan Jesper nu glæde sig over, at han har nået to af sine store mål for i år. Som Ude og Hjemme kunne fortælle senest, nåede indsamlingen til årets progeria-træf i Danmark målet på 300.000 kroner, som kan sikre, at Jesper, 16, får sit helt store ønske opfyldt, nemlig at han kan møde alle sine venner i Progeria Family Cirkle her i Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flere sjove begivenheder

Men indsamlingen fortsætter. Træffet for progeria-ramte og deres familier finder sted i august, og da man regner med flere hundrede deltagere, bliver det dyrt at få arrangeret. Og jo flere penge, jo flere sjove begivenheder, bliver der plads til.

LÆS OGSÅ: Jespers drøm

Nu har Jesper Sørensen oven i købet været så heldig, at han selv kan skaffe lidt penge til en god sommer. Han har nemlig vundet et gavekort på 3.000 kroner til solfilm på en bil. Men familien Sørensens bil har allerede solfilm på ruderne, så nu har Jesper sat gavekortet til auktion på sin Facebookside, der er oprettet for at samle penge sammen.

Støtter Jesper på Facebook

LÆS OGSÅ: Noah vandt over kræften

Hans opslag har for øvrigt skabt en del debat på Facebooksiden. Enkelte mener, at Jesper burde give gavekortet væk, nu da han har vundet det. Men det er læserne af siden langt fra enige om. Langt de fleste kan ikke se, at Jesper har gjort noget galt.

Progeria er en genetisk børnesygdom, der gør, at kroppen ældes otte gange hurtige end normalt. Jesper Sørensen er den eneste i Danmark, der er ramt af den ekstremt sjædne sygdom.

Sponsoreret indhold