Kendte

Jessica Priscilla har brudt sin forlovelse

24. november 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP
Jessica Priscilla fra Kanal 4-serien ’Mig og min mor’ er gået fra sin forlovede, Christian, og er nu i stedet flyttet hjem til sin mor.
Jessica Priscilla har brudt sin forlovelse.

Jessica Priscilla er gået fra Christian

Der gik kun et år, fra Jessica Priscilla og Christian blev kærester, til han friede til hende og fik et ’ja’, men nu – efter fire et halvt års forhold – har den stormende kærlighed lagt sig, og parret er gået fra hinanden.

Her kan du se, hvor glad Jessica Priscilla var, da hun blev forlovet med Christian

– Det var mig, der afsluttede forholdet, men vi havde talt om, hvad det skulle blive til med os op til flere gange. Vi blev begge kede af det, men han forstod godt beslutningen, fortæller Jessica til Realityportalen.

Jessica Priscilla nåede aldrig at blive gift med Christian, som hun i sin tid mødte på deres fælles arbejdsplads, og efter bruddet, som skete for en måned siden, er hun flyttet hjem til sin mor, Jette.

Jessica Priscilla har fået større bryster

Søger både bolig og job

Nu er hun så i gang med både at søge ny bolig og nyt job, idet hun lige er blevet færdiguddannet som serviceøkonom.

Jessica Priscilla oplyser desuden, at hun har bevaret et godt forhold til Christian, og at hun ikke leder efter en ny kæreste lige nu.

Jessica Priscilla: Sådan tabte jeg 20 kilo

– Jeg tager det lidt, som det kommer. Jeg hygger mig med venner og familie lige i øjeblikket, men jeg håber da klart på, at jeg finder en ny kæreste engang, siger Jessica Priscilla.

Mor Jette har gennemgået en stor forvandling - se selv i galleriet nedenunder:

Mor Jettes vilde forvandling

Sponsoreret indhold