Kendte

Johannes hjælper udsatte børn

11. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Hanne Jull
Johannes Nymark har ikke kun gode dansefødder. Han har også et hjerte af guld, og det er især udsatte børn, han hjælper. Han er fast ambassadør for Børnehjertefonden, og nu har han sammen med sine musikalske venner sagt ja til at spille, når TV3 på lørdag holder indsamlingsshow for Børn Vilkår.
Johannes sammen med sin dansepartner Claudia Rex, sin mand, Silas Holst og hans partner i Vilde med Dans, Sara Maria Franch-Mærkedal
Johannes sammen med sin dansepartner Claudia Rex, sin mand, Silas Holst og hans partner i Vilde med Dans, Sara Maria Franch-Mærkedal

Skuespilleren Johannes Nymark har for alvor kastet sig ind i støtten for udsatte børn.

Johannes hører sammen med sin dansepartner, Claudia Rex, til blandt de absolutte favoritter i årets Vild med Dans. Han får spandevis af ros fra dommerne, og rigtig mange stemmer fra seerne.

LÆS OGSÅ: Kæresten flyttet ind hos Claudia

Men Johannes er ikke kun god med sine fødder. Og han er ikke kun skuespiller. Han har sammen med to venner også et band, Lighthouse X, som netop har udgivet deres første single, Kærligheden Kalder.

Johannes tager sig tid

Den sang spiller Johannes på TV3 på lørdag, når de holder et stort indsamlingsshow, Børneindsamlingen, hvor en stribe kendte er med til at skrabe penge sammen til foreningen Børn Vilkår, der blandt andet har børnetelefonen, hvor børn med problemer kan ringe ind og få hjælp.

LÆS OGSÅ: Jeg er så glad for Johannes

Typisk for Johannes, at han tager sig tid til en god sag midt i den travle træning til Vild med Dans.

Hele ideen med Lighthouse X er at skaffe penge til børn. Johannes giver en del af overskuddet fra musikkarrieren til Børnehjertefonden, mens hans musikven Søren giver til Børn, unge og sorg og det sidste medlem i gruppen, Martin, har valgt Julemærkefonden.

Er selv blevet far

Han har i det hele taget et hjerte af guld. Johannes Nymark er også netop blevet ambassadør for Børnehjertefonden, hvor han yder en indsats for at hjælpe børn med hjertesygdomme.

LÆS OGSÅ: Nu kan jeg bruge min krop

Lige så typisk er det også for ham, at han prøver at gøre aftenen hyggelig for både sig selv og de, der følger ham. Han har startet en lille konkurrence på Instagram, hvor man kan vinde en aften backstage med Lighthouse X på lørdag. Og der rigtig mange, der deltager. Reaktionerne vælter ind på Instagram.

Johannes er netop selv blevet far til lille Maggie My, som han har sammen med sin mand, Silas Holst, og derers veninde, Louise Sjødahl Mahnkopf.

Måske er det hans nye far-rolle, der for alvor har fået Johannes til at arbejde for udsatte børn.

Sponsoreret indhold