Kendte

Jublende glad Silas Holst : Nyt medlem i familien

24. december 2015 Foto: Jesper Sunesen - Af Kristian Bo Eriksen
Silas Holst har endelig fået sin ny hund hjem fra Tyrkiet. Efter måneders arbejde er det lykkedes for den tidligere Vild med Dans-vinder. Nu bliver Fruity delehund i København.

-Fruity bliver en delehund. Vi bor lige ved siden af hinanden, har nøgler til hinandens huse – og har forskellige arbejdstider så Fruity aldrig skal være alene… Helt perfekt, sådan skriver danseren Silas Holst glædesstrålende på sin blog.

Lige før jul, den 20. december, kunne Silas endelig fortælle os alle, at hans ny hund var kommet til Danmark. Silas og hans mand, Johannes Nymark, har i sommer fået nyt hus i Tyrkiet. I forbindelse med købet mødte Silas en herreløs hund i området, som han omgående blev helt vild med. Han besluttede, at Fruity, som han kaldte hunden, skulle med hjem til Danmark.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: 6-årig kæmper mid kræften: Så fik hun en utrolig julegave

Men det var på mange måder lettere sagt en gjort. Det har krævet måneders arbejde at komme frem til, at Fruity kunne flyves hjem til København. Men nu er alt besværet glemt, og Silas har fået et nyt familiemedlem – på deltid.

Nu skal hun leve og have det godt

-Det var alt dagens besvær værd, at se Fruity endelig gå ind i sit nye hjem…! At se hende finde ro og snuse sig frem til sin mad og seng fik sgu tårerne frem i mine øjne, skriver Silas.

-Fem måneders venten var forbi og alting var lykkedes. Nu bor hun her!!!

Nu bor Fruity i København. Foto: PRIVAT

Og Silas er lykkelig for, at Fruity nu kan leve et liv uden at skulle kæmpe for mad og uden at skulle kæmpe for kærlighed.

LÆS OGSÅ: Min smukke familie

-Nu skal hun bare leve og leve godt! Og i dag skal hun for første gang i sit liv, prøve at være mæt, skriver han.

Det bedste fra tre familier

Silas deler rollen som nye hundeejer med sin nabo, Lone.

-Hun fandt hurtig ro i Lones seng mens “mor” og “far” sad på sofaen og fejrede med champagne og beundrede det nye vidunderbarn!

Julen selv fejrer Silas med familien hjemme i huset. Som han skriver på bloggen:

LÆS OGSÅ: Ena klar til Badehitellet: Jeg spiller sammen med min søster

Nu kan man om nogle timer sætte sig til bords, og nyde roen falde over en. Louises forældre står for and og tilbehøret. Min familie står for flæskesteg og tilbehør. Og Joe’s familie for risalamande og div.

Dejligt!!!!

Det bedste fra tre familier…!!!

Sponsoreret indhold