Kendte

Julie Berthelsen med i ’Vild med dans’

24. juni 2016 Anne Kristensen
Foto: AOP
Den første deltager til efterårets 'Vild med dans' er afsløret. Der er tale om sangerinden Julie Berthelsen – og hun er både 'spændt' og 'angstprovokeret'.

Sangerinden Julie Berthelsen er aldeles scenevant, men det er alligevel med en vis nervøsitet, at hun har sagt ja til at deltage i den kommende sæson af TV 2-programmet ’Vild med dans':

- Jeg er spændt! Og meget ‘out of comfort zone’. Det rusker noget inde i mig, og det er fedt og anderledes. Jeg er konkurrencemenneske, så ingen tvivl om, at jeg vil give den gas. Men hold da op, hvor er jeg også angstprovokeret. Jeg har aldrig danset før. Jeg er ingen dansemus. Men det kan jeg jo så blive!, siger Julie Berthelsen til Billed-Bladet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sarah Grünewald deler rørende foto af søn - og støtten vælter ind

Først står der dog en anden stor begivenhed på programmet, da Julies 8 måneder gamle datter Sia skal døbes i hjemlandet Grønland på søndag.

Barnedåb med hele familien

Det glæder hun sig selvfølgelig også til - især fordi det betyder, at hele familien endelig er samlet.

Julie har nemlig ikke set meget til sin mand, Minik Dahl Høegh, på det seneste, da han har travlt med sin håndboldkarriere, hvor han nu er tilknyttet Århus Håndbold.

Se også: Julies buffet til barnedåb

- Det bliver så dejligt. Minik og jeg har nærmest ikke se hinanden en måned, fordi Minik har spillet kampe, og vi begge har været på job i udlandet. Nu får vi tid til at være sammen, og det bliver totalt luksus at komme hjem til familien, som står klar til at hjælpe med børnene, siger Julie Berthelsen, som foruden datteren Sia også har 4-årige Casper Nanoq.

Varm op til 'Vild med dans' med disse skønne billeder af Silas Holst og hans dansepartnere:

Silas Holst i 'Vild med dans'

Ude og Hjemme følger 'Vild med dans' før, under og efter udsendelserne:

Sponsoreret indhold