Kendte

Julies kæreste døde – sådan har hun det i dag

17. oktober 2016 Anne Kristensen
Foto: Krestine Havemann/SBS
Julie Boraso Heinesen fra ’De unge mødre’ oplevede sit livs mareridt, da hendes kæreste, Benjamin, i februar begik selvmord.

Julie Boraso Heinesen så med, da der i tirsdags var premiere på den 23. sæson af ’De unge mødre’. Her kunne man bl.a. følge Julie i tiden lige efter hendes kæreste Benjamins tragiske selvmord i februar.

Selvom det naturligvis var hårdt for den unge mor at genopleve den første svære periode, så er hun også glad for at have set tirsdagens afsnit.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Julie fra 'De unge mødre' ændrer look: Nu med gråt hår

– Jeg synes, det var et rigtig godt afsnit. Jeg var ret stolt af mig selv, da jeg kunne se, hvor langt jeg havde rykket mig fra dengang til nu, siger Julie til Realityportalen.

Havde selv selvmordstanker

I den første tid efter kærestens selvmord havde Julie således også selv selvmordstanker, men de forsvandt, da hun begyndte at gå til psykolog. Og siden er det lysnet endnu mere.

– Jeg har det rigtig godt nu. Jeg har accepteret det hele og lært at leve med min sorg, og så minder jeg hele tiden mig selv om, at jeg ikke skal leve mit liv efter et valg, som han har taget ene og alene. Og så har jeg en masse fantastiske mennesker omkring mig hele tiden, siger Julie.

Datteren har det også godt

Hun henviser bl.a. til ekskæresten Sonny, som er far til hendes 3-årige datter Melia. Han tog over i de sværeste perioder, og det er Julie meget taknemmelig for.

Krig mellem 'De unge mødre': Katherina og Amanda Sisse reagerer

Også Melia, som nåede at komme tæt på Benjamin, er kommet godt videre, fortæller Julie.

– Nogle gange kan hun godt sige: “mor, Benjamin sover”. Men ellers siger hun intet. Hun får så meget kærlighed af alle de mennesker, der er en del af vores hverdag, så det er virkelig dejligt, siger den unge mor.

Her er alle deltagere i den 23. sæson af 'De unge mødre':

De unge mødre: Deltagerne i sæson 23

Sponsoreret indhold