Kendte

Kaj: Sådan får jeg mine heste til at slappe af

3. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Kaj, der fik fire tænder sparket ud af munden af en hest, synger for dem, når de skal slappe af.

47-årrige Kaj havde set frem til sin audition foran dommerne i X Factor i lang tid. Men et uheld med et af hestene i det stutteri, han ejer, havde nær kostet ham oplevelsen.

En dag hvor hestene har stået og passet sig selv, vil Kaj give en af hingstene en grine på. Men det går helt galt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg går og synger for hestene. Det kan de godt lide. Og så går jeg og er lidt dus med dem. Men den dag, der ville han ikke være med, og han giver mig et ordentlig dask med mulen.

- Det kostede mig lige fire tænder, der røg ud.

- Der blev jeg godt nok gal, det gjorde jeg. Jeg fangede ham med lassoen og fortalte ham, hvem det er, der bestemmer. Siden har der ikke været noget, siger han og fortæller, at han også har et andet es i ærmet, der kan få hesten ned i gear.

- Når jeg synger, "Du er min øjesten" for ham, så falder han helt til ro.

At den syngende hestehandler endte til X Factor audition skyldes en tilfældighed.

- Jeg har altid set det. Jeg kan godt lide programmet. Især kan jeg godt lide Blachman, siger han. Han fortæller, at han har tre piger, Louise (6), Tea (8) og Sofie (12). Det var den store, der meldte ham til X Factor.

- Hun gik ind på nettet og meldte mig til.

Selvom det ikke blev til mere end én optræden foran Blachman, så er han godt tilfreds. End ikke Blachmans afsluttende kommentar om, at han er en syngende hest, kan slå ham ud af fatning.

- Jeg er da stolt. Det var jo mest for sjovt, og så sagde han jo faktisk nogle meget pæne ting om mig. Han sagde blandt andet, at jeg sang godt, siger han og fortæller, at han er lidt af en mand med krudt i røven.

- Jeg fylder snart 50 år, men min kone siger, at jeg opfører mig som en på 25, griner han mens konen råbende bekræfter, at det er sådan hun ser på det, i baggrunden.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold