Kendte

Karoline: Jeg håber mor så med

18. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Nerverne var lige ved at tage pusten fra 16-årige Karoline, men hun formåede at charmere sig igennem sin audition.

Det sidste år har været mere end almindeligt hårdt for Karoline. For et år siden blev hendes forældre skilt, og hun blev tvunget til at vælge mellem sin far og mor. Hun valgte at flytte med sin far, og bor nu med ham i Give. Men det har været hårdt, for det har betydet, at hun kun meget sjældent taler med sin mor.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Min far skal nok passe på mig, det er jeg sikker på. Men jeg mangler min mor. Det vil jeg altid gøre, som hun siger i programmet og fortæller, at hun virkelig håber, at moren har set hende optræde i programmet.

- Det betyder rigtig meget, hvis min mor hører det, og hun bliver stolt over det.

Til udeoghjemme.dk fortæller hun, at hun ikke ved, om moren har set det. Men hun ved, at hun har været klar over, at hun har været med i programmet.

- Jeg har ikke selv talt med min mor. Jeg taler ikke med hende lige nu. Men hun ved godt, at jeg var med, for jeg har sagt det til min morfar, der så har sagt det videre til hende.

- Men jeg tror, at hun har set det. Det håber jeg da.

Det var en meget stor overvindelse for teenageren at stå foran dommerne.

- Jeg var helt vildt nervøs og havde sindssyg mange nerver på. Jeg var vel nærmest i chok. Der er så meget, der er kører rundt i hovedet på en. Jeg opfattede nærmest ikke, hvad der skete. Det eneste, jeg tænkte på, det var, at nu får jeg hele turen af dårlige ting, siger Karoline, der til dagligt går på musiklinjen i 10. klasse på Vestbirk Sports- og Musikefterskole.

Og selvom dommerne mente, at hun havde meget at lære, så var der også rosende ord. Især Remee var begejsteret det han så og hørte.

- Du har noget, som meget få af dem, der kommer ind af døren har. Du tør kigge en i øjene og har både tid til at kigge og synge. Du har karisma. Jeg synes, du ligner en lille stjerne.

Den megen ros og et 'ja' fra alle tre dommere var mere, end hun havde turde håbe på.

- Det var så vildt. Jeg var vildt glad, siger hun og afslører, at hun har fået øvet en del siden auditionen.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold