Kendte

Kashmir rørt over Annelouise

4. marts 2011 af Martin Hjort
Sidste uge rørte Annelouise Kashmir med sin version af Splittet til atomer. I aften går det løs igen, og Annelouise har naturligvis det klare mål at blive i konkurrencen.
Foto: Michael Bang
Foto: Michael Bang

Dommerne var for en gangs skyld fuldstændig enige og helt klare i spyttet, da de skulle vurdere Annelouises optræden sidste fredag, hvor hun gav en meget følsom version af Kashmirs smukke sang "Splittet til atomer".

- Wauw. Det var en stor oplevelse. Du sang det med stor indlevelse. Det kom simpelthen helt ind under huden, Annelouise. Rigtig fedt, lød det fra Cutfather.
De positive kommentar, har virkelig glædet Annelouise. Selvom det ikke har været nemt for hende at modtage dem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er meget selvkritisk, og det ødelægger en lille smule oplevelsen for en selv. Men denne gang har jeg bare tænkt, at jeg ikke gider at fokusere på det, jeg synes, jeg gjorde fejl. Jeg vil heller fokusere på, at der var mange, der syntes, at det var godt, smiler hun, da udeoghjemme.dk møder hende i går.

- Man kan sige, at jeg har prøvet at tænke på, at det gik godt i fredags, og nyde de søde beskeder, jeg har fået ovenpå det. Jeg har forsøgt at hvile en lille smule på laurbærrene, selvom der ikke rigtig er tid til det, for det går jo bare videre med det samme, griner hun.

Men det var ikke kun hos dommerne, at Annelouises præstation gik rent ind. En helt speciel person fulgte også med. Og han kunne (heldigvis) lide, hvad han så.

- Kasper Eistrup (forsangeren i Kashmir, red.) har skrevet til Blachman, at han var meget glad og meget rørt over min optræden. Det var virkelig fantastisk, at få at vide. Jeg er ikke speciel god til at modtage sådan nogle komplimenter. Men det har jeg besluttet mig for, at den vil jeg virkelig tage med mig.

Blachman skruer bissen på

Hård kamp
Men selvom Annelouise har forsøgt at slappe af og nyde succesen, så er der en anden helt speciel ting, der tynger hende.

- Det der bekymrer mig i øjeblikket, det er mit firma, siger hun. Hun er selvstændig med eget tekstforfatter- og oversættelsesfirma.

- Det er godt nok svært at få det til at hænge sammen, fordi jeg slet ikke har tid nok til at arbejde for tiden. X Factor tager mere og mere tid. Men jeg er jo nødt til at tjene nogle penge, så jeg kan betale mine regninger. Det er et stort pres oveni alt det andet.

Men på trods af alle bekymringerne, så er hun ikke i nærheden af at give op. Når hun i aften træder ud på den store scene i DR Byens studie 5, for at synge Radiohead-nummeret "Creep", så det - naturligvis - med det helt klare mål at få lov til at blive i konkurrencen.

Se eller gense Annelouises optræden, der gjorde Kasper Eistrup så rørt, her!

Det skal deltagerne synge i aften:

Grupperne:
Rikke & Trine: "Love Will Tear Us Apart" (Joy Division)

25+:
Patricia: "Song 2" (Blur)
Annelouise: "Creep" (Radiohead)

De Unge:
Sarah: "Save Me From Myself" (Carpark North)
Rasmus: "Blach Hole Sun" (Soundgarden)
Babou: "Numb" (Linkin Park)

Sponsoreret indhold