Kendte

Kaya Brüel er ikke med i aften

20. oktober 2011 af Martin Hjort/StarPress
Når danserne i aften træder ud på gulvet i Vild med dans-studiet, så er bliver det uden sangerinde og skuespiller Kaya Brüel og partner Steen Lund på gulvet. Kaya Brüel har meldt fra.
Foto: Claus Poulsen
Foto: Claus Poulsen

Når danserne i aften træder ud på gulvet i Vild med dans-studiet, så er bliver det uden sangerinde og skuespiller Kaya Brüel og partner Steen Lund på gulvet. Kaya Brüel har meldt fra.

Det er dog ikke med hendes gode vilje.

Skuespilleren medvirkede sidste år i en forestilling på Betty Nansen Teateret i København. Den forestilling er i disse dage på turné i Tyskland og spiller fredag aften i München. Kaya og Steen, Betty Nansen Teateret og hele holdet bag Vild med dans - TV2, produktionsselskabet Mastiff har arbejdet som et gal på at få Kaya fri den ene aften, hvor forestillingen i den tyske storby kolliderede med Vild med dans. Uden held.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har især forsøgt at få en stand in, der kunne spille min rolle. Det var alle sådan set indstillet på. Undtagen den spanske instruktør. Han sagde klart nej - det ville han ikke være med til, fordi der kommer nogle opkøbere, og forestillingen er ved at blive en pæn international succes, så det kunne altså ikke lade sig gøre, siger Kaya Brüel.

- Vi har det begge to rigtig øv over, at vi ikke kan være med fredag aften. Men vi ved også, at vi simpelthen har gjort alt for, at det skulle kunne lykkedes. Vi kunne ikke gøre mere - og i den situation, der er plan b en fantastisk løsning. Vi får samme betingelser, som dem der danser i studiet. Vi danser bare på et andet tidspunkt, så det er helt fair, siger Steen Lund.

Kyl os bare ud i næste uge
Når det i aften bliver Steen og Kayas tur til at gå på gulvet, vil seerne komme til at se det uheldige par danse deres dans på video. Alt vil altså være, som var det en ganske almindelige fredag aften i Vild med dans-studierne. Blot med det lille men, at videoen er optaget torsdag formiddag i et tomt dansestudie.

- Vi har kun et kamera, der følger os på dansegulvet, hvor de andre har syv eller otte. Vi har ingen liveband i ryggen, og vi er begge b-mennesker, der skal danse om formiddagen, hvor de andre danser om aftenen, og så har vi en dag mindre at øve i, end de andre par. Men man skal bestemt ikke have ondt af os. TV2 og Mastiff (produktionsselskabet, red.) har fundet en rigtig god løsning.

De to har været i farezonen før, så de frygter lidt, at seerne vil sende dem ud, alene fordi de ikke er tilstede fredag aften. Men de håber begge meget, at det ikke sker.

- Vi har en drøm og et håb om, at vi kan gå ud sammen, så vi vil utrolig gerne videre. Og så må folk sådan set gerne kyle os ud næste gang, hvis de vil det. Vi vil bare så gerne ud sammen som et værdigt par, forklarer Steen Lund.

Sponsoreret indhold