Kendte

Knus til Silas efter premieren: Karina Frimodt tilbage efter kræftoperation

13. marts 2016 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Karina ville bare være der, når hendes venner Silas Holst og Johannes Nymark havde premiere på musicalen ”Hairspray”. Efter en hård tid med flere operationer mod brystkræft var det en smilende Karina Frimodt, der kunne nyde en tur i teatret – og give sin ven Silas et kæmpe knus.

Vi kender alle sammen Karina Frimodt som en smilende og livlig danser i Vild med Dans. Hun var også storsmilende, da hun ankom for at se premieren på musicalen ”Hairspray” i Tivoli.

Det var første gang vi så hende til et arrangement i byen, efter at hun har været igennem to operationer mod brystkræft. 30. december sidste år fik Karina bortopereret en knude i brystet, men det viste sig efterfølgende, at der i vævet uden om knuden var forstadier til kræft.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Og så skulle jeg tage den svære beslutning om, hvorvidt jeg skulle gennem endnu en operation, hvor de fjernede mere væv, eller om jeg skulle have fjernet hele brystet, siger Karina Frimodt til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Grand Pix-overraskelse: Silas hastede til Horsens

Hun traf det svære valg at få fjernet sit ene bryst.

-Det var enormt svært og psykisk meget hårdt, men det var den rigtige beslutning, og min kæreste har støttet mig hele vejen, siger Karina til BILLED-BLADET.

Satser på Dirty Dancing

Karina Frimodt danner par med Kasper Lentz. De har sammen sønnen James, der nærmer sig de to år, og fra et tidligere forhold har Karina også sin datter Mathilde, 8.

Det kræver stadig en del, at vænne sig til sit nye liv for Karina Frimodt. Men hun satser på at være klar så hun kan danse med i forestillingen Dirty Dancing, der har premiere i Operaen til sommer.

LÆS OGSÅ: Derfor sagde jeg nej til Vild med Dans

Om hun også kommer til at være med i Vild med Dans, er det endnu alt for tidligt at sige noget om.

-Der er lige lovlig lang tid til, siger Karina Frimodt.

Hun nød at se premieren på musicalen og var en af de første til at ønske Silas Holst tillykke med den vellykkede forestilling. Hun gav ham et ordentligt knus efter tæppefald – også for at sige sin ven tak for støtten under hendes hospitalsophold.

Sponsoreret indhold