Kendte

Kyllingen gider ikke wienervals

29. oktober 2010 af Martin Hjort
Wienervalsen falder ikke i Michael Rasmussens smag.
Foto: Star Press
Foto: Star PressNår deltagerne i aften træder ud på dansegulvet i Vild med dans, så skal de for første gang igennem to hele danse. Der er nemlig også fællesdans på skemaet. Og det er ikke noget, som cykelrytteren Michael Rasmussen er specielt glad for.

- Jeg bryder mig faktisk ikke om fællesdansen (wienervals), hvis jeg skal være ærlig. Efter de første par gange, vi trænede den, var jeg helt ør i hovedet, da vi var færdige. Men jiven derimod, som Mie og jeg skal danse, den har jeg haft utroligt meget sjovt med under øvningen. Den glæder jeg mig helt enorm til at lave, fortæller han.

Læs også: Elming skamroser Christiane

Den spinkle cykelrytter er allerede kommet meget længere i danseshowet, end han selv har turde tro på på noget som helst tidspunkt. Derfor føler han heller ikke, at der er noget specielt pres på ham for at gå videre i konkurrencen.

- Men selvom jeg har det sådan, så bliver jeg alligevel hamrende nervøs hver fredag inden vi træder ud på gulvet. Men nu kan man jo også begynde at skimte målstregen, smiler han og afslører, at han dog er helt klar til aftenens kamp om stemmerne.

Læs også: Kurt Thyboes store sorg

- Jeg glæder mig til at få lov til at vise, hvad jeg kan i morgen (i aften, red.), siger han og lover at han giver alt hvad han har lært på gulvet.
- Jeg har det sådan, at jeg kan ikke yde mere end jeg allerede gør. Det jeg leverer hver fredag, når vi går på gulvet, det er det bedste jeg overhovedet kan. Jeg kan ikke mere, end det man ser på skærmen, lyder det fra en ærlig Michael Rasmussen.

Indtil nu har det været nok, til at forblive i konkurrencen. I aften afgøres det, om han sikre sig endnu en uge i træningslokalet sammen med partner Mie Moltke.

Sponsoreret indhold