Kendte

Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

23. september 2016 af Anne Kristensen. Foto: TV 2
Daniel fandt ikke kærligheden i anden sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Dog fandt han den hurtigt efter, og nu skal han giftes med sin udkårne.

Der var lagt op til den helt store romance, da Daniel og Simone tog på weekendtur sammen til København i afslutningen på sæson 2 af ’Landmand søger kærlighed’.

Landmand søger kærlighed: Opmærksomheden blev for meget for Ruud

Sådan skulle det dog ikke gå, for efter kærlighedsturen til hovedstaden blev det hverdag, og følelserne døede langsomt ud mellem Daniel og Simone.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort efter fandt den 28-årige Daniel dog en ny kæreste, og nu skal han giftes. Det afslørede han i ’Landmand søger kærlighed – ekstra’, som sendes på TV 2 Fri.

Kommende kone er fra Rumænien

Hans udkårne er den jævnaldrende rumæner Diana, som han mødte, da hun for et år siden kom for at arbejde på samme gård som ham i Otterup.

Daniel blev straks interesseret i den smukke Diana, da han så hende blive vist rundt af en anden elev på gården, men på det tidspunkt havde hun en kæreste, så Daniel valgte en tilbageholdende taktik.

- Pludselig skete der bare mere og mere mellem os, og der kom en gnist, fortæller Daniel til TV 2.

Faldt for Daniels ærlighed

Diana faldt især for Daniels ærlighed, afslører hun.

- Jeg blev forelsket i Daniel, fordi han er utrolig ærlig. Han er enormt sød. Han er sådan en mand, alle kvinder drømmer hun, siger hun.

Nu har Daniel så friet til Diana:

- Vi ved ikke endnu, hvornår vi skal giftes, men hun har sagt 'ja', så så langt er vi da, siger den forelskede landmand.

Ude og Hjemme har besøgt Ole og Gitte, som fandt kærligheden i sæson 2. Se den skønne reportage her >>

Husker du Daniel i 'Landmand søger kærlighed'?:

Daniel i 'Landmand søger kærlighed'

Sponsoreret indhold