Kendte

Landmand søger kærlighed: Sådan går det Ruud og Emma

19. oktober 2016 Anne Kristensen
Foto: TV 2
Tirsdag aften kunne man se en dybt forelsket Ruud tage på romantisk weekend med Emma, som han valgte til sin endelige date i 'Landmand søger kærlighed'. Nu har den 22-årige kvindebedårer så endelig fået sig en kæreste. Men er det Emma eller en helt anden? Få svar her.

22-årige Ruud Derks fra Himmerland er den mest populære ungkarl i 'Landmand søger kærlighed' nogensinde, idet han fik hele 126 henvendelser fra interesserede kvinder forud for programmets start. Og efter programmets premiere tidligere på efteråret voksede interessen yderligere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ruud blev således kimet ned på sin telefon og modtog så mange beskeder på sin facebook-profil, at han til sidst måtte lukke den ned.

Landmand søger kærlighed: Opmærksomheden blev for meget for Ruud

Selv havde han kun øjne for Emma, som han valgte som sin udkårne blandt de mange bejlere i programmet, og romatikken var på sit højdepunkt i tirsdagens afsnit på TV 2. hvor man kunne se de unge turtelduer tage på et romantisk ophold i Skagen.

Her sagde en forelsket Ruud, at han sagtens kunne se ham og Emma som et par fremover.

'Emma var ikke den, jeg troede'

Siden har piben dog fået en anden lyd.

For allerede efter to uger opdagede Ruud, at han havde taget fejl af, hvilkem type Emma er. Det betød, at han valgte at bryde med Emma.

- Jeg fandt ud af, at hun var en helt anden person, end den jeg havde lært at kende. Hun var alligevel ikke min type. Hun går rigtig meget i byen, så der var nogle personlige ting, som jeg ikke var så interesseret i. Det var bedre at komme videre fra min side af, og det tror jeg ikke, hun er helt ovre endnu, siger Ruud til BT.

Har fået en ny kæreste

Men inden Ruuds mange andre bejlere gør sig alt for store forhåbninger om at gafle den charmerende landmand, så bør de vide, at han allerede har fundet en ny kæreste.

Hun hedder Malou, er 20 år og landmandselev i Djursland.

Foto: Ruuds nye kæreste Malou. Billedet er fra Instagram.

Og så havde hun faktisk også sendt et brev ind til Ruud, da TV 2 i sin tid søgte kvindelige deltagere til 'Landmand søger kærlighed'.

Dog havde hun sendt brevet for sent, så hun ikke nåede at komme i betragtning til programmet.

Mødtes på en festival

Ruud og Malou mødtes på en festival to uger efter Ruuds brud med Emma.

- Hendes veninde kom hen og prikkede til mig og spurgte, om jeg ikke var ham der fra tv, for så havde hun en veninde, der lige skulle præsenteres, fortæller Ruud til BT.

Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

Det er nu to måneder siden, og parret er stadig meget forelskede. De afviser ikke, at Malou vil flytte ind hos Ruud i Himmerland i en nær fremtid.

- Hun er rimelig moden, vi har det sjovt sammen, og tiden går sgu stærkt. Jeg regner med, at hun frier til mig, griner Ruud.

Psst... I det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 19. oktober, kan du læse et stort interview med Anita fra 'Landmand søger kærlighed'. Hendes liv har været præget af mobning, en alkoholiseret far og en årelang depression. Nu er hun klar til at møde kærligheden. Smugkig i artiklen her >>

Ole og Gitte fandt kærligheden i 'Landmand søger kærlighed':

Landmand søger kærlighed: Ole-landmand og Gitte skal giftes

Sponsoreret indhold