Kendte

Laudrup trak det korteste strå

16. november 2013 af Martin Hjort
Mads Laudrup måtte forlade showet - mens Allan Simonsen fik endnu en uge i showet. Men Laudrup forstår godt, at Allan bliver stemt videre. Han er blevet kult.

Cha cha cha'en blev Mads Laudrups sidste dans i Vild med dans. Fredag aften måtte han til sin egen store fortrydelse konstatere, at det var ham og parteren Claudia Rex, der måtte forlade TV 2s store underholdningsshow.

- Det er vild ærgerligt. Der skal ingen tvivl være om, at vi gerne ville have danset videre i programmet, sagde Mads Laudrup, efter kameraerne var slukket.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Vild med dans gjorde mig invalid

Men der var ikke noget at gøre. Han kunne ikke gøre det bedre, fortalte ham efter showet.

- Vi har trænet fra 09-20 hver dag i den sidste uge. Vi gav alt, hvad vi kunne.

- Men jeg er glad for, at vi er kommet så langt, som vi er. Inden programmet talte vi om, at det bare var vigtigt, at vi ikke røg som de første, siger han og fortæller, at han ikke føler, at dansen har ændret personen Mads Laudrup.

- Den Mads, der trådte ind i programmet, det er også den Mads, der træder ud. Jeg har haft det vildt sjovt med at være med, og det har været fantastisk ikke mindst at møde Claudia. Men jeg bliver aldrig den, der går først på dansegulvet, når jeg er til fest.

LÆS OGSÅ: Sophie Fjellvang-Sølling kunne ikke tale om mandens død

Laudrup: Forstår godt, Allan stemmes videre
En af dem, der gik direkte videre i programmet, var fodboldlegenden Allan Simonsen. Ingen er uenige om, at Allan Simonsen ikke er lige så god på dansegulvet som de andre. Alligevel er Laudrup overhovedet ikke bitter på ham.

- Allan kæmper lige så hårdt som alle andre. Det er fint nok, at han går videre. Man skal ikke glemme, at det er et underholdningsprogram.

- Selv børn, der ikke har set ham sparke til en bold, stemmer på ham. De vil gerne være med på bølgen. Han er blevet kult. Det har jeg det faktisk helt fint med. Det er i hvert fald ude af Allan Simonsens hænder.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

LÆS OGSÅ: Allan svarer på spørgsmålet om, han har overvejet trække sig.

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold