Kendte

lickety-split knuste efter exit: Det er et realityprogram

14. februar 2014 af Martin Hjort/StarPress, Foto: DR
Blachmans unge gruppe, lickety-split, var kuste efter, at det blev klart, at det var dem, der skulle forlade showet. Det er et reality-show, mere end det er en sangkonkurrence, lød det.

Det blev kun til én uge for de to teenagere i lickety-split. 15-årige Patrick og 19-årige Lina måtte som de første sige farvel til DR's store sangkonkurrence.

Traditionelt set har grupperne det svært i X Factor. Det var første liveshow et godt eksempel på. Det var nemlig Blachmans teenagegruppe, lickety-split, der måtte forlade showet efter at have været i omsang med Remees deltager, 27-årige Pernille Nordtorp fra København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi er virkelig skuffet. Jeg tror, det skyldes, at det mere er et realityshow end det handler om, hvor gode man er til at synge. Havde vi været vist noget mere i programmerne op til liveprogrammet, så tror jeg også, at vi var gået videre, sagde en tydeligt skuffet Lina, der kæmpede med våde øjne efter showet.

Selvom Lina indrømmer, at hun også tror, at det spiller ind på de manglende stemmer, at de to ikke har fået meget tv-tid, så slår hun fast, at det var rigtigt, at sende Pernille videre.

- Hun var lige de par procent bedre end lickety-split. Jeg ved godt, at hun har haft ti år mere at øve sig i, men jeg tror ikke på, at vi har set alt det, hun kan, endnu.

- Til syvende og sidst kan er der måske også en grund til, at de

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

to ikke var en del af vores solistpulje, siger hun med henvisning til, at de to er sammensat af Thomas Blachman ud af dem, der ikke gik videre som solister i første omgang.

X Factor forsætter næste fredag. Videren findes om seks uger.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold