Kendte

Lina: Blachman fortjener at vinde

22. marts 2014 af Martin Hjort/StarPress, Foto: DR
Hvis Lina skal pege på en anden end Henriette, håber hun Thomas Bachman vinder.

Der er sket noget med Thomas Blachman i år. Han er som forvandlet i forhold til, hvordan han har været de tidligere år, han har siddet ved dommerbordet. De første mange sæsoner, var han erklærede mission at opdrage på danskerne. Den dårlige smag skulle forvandles til en forståelse for, hvad sand kunst var. Set med blachmanske øjne, forstås.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I år virker det til, at den agenda har været pakket væk. Han har ligefrem haft overskud til at rose de andre deltagere uge efter uge.

Forvandlingen er ikke gået ubemærket hen. Især ikke hos Lina Rafn.

- Thomas har overrasket på alle tænkelige måder i denne sæson. Han har været sympatisk, faglig og tjekket hele sæsonen igennem, lyder det fra trioens enlige kvinde.

- Det klæder ham virkelig. Pludselig sidder man og lytter til hvert et ord af det, han siger. Man får så meget mere respekt for han faglighed, fordi han ikke siger alt det perfide pis, han plejer at "underholde" med.

- Alle har altid vidst, at Remee er dygtig. Nu har folk også set, at det også gælder Thomas.

Jeg skal være skarp
Lina håber naturligvis på det bedste for Henriette, der er hendes kort i finalen. Men hvis hun ikke vinder, så er hun ikke i tvivl om, hvem hun håber, der løber med sejren.

- Thomas fortjener at tage den hjem. Anthony Jasmin mangler stadig lidt med deres vokaler, men de er længe gode nok til at vinde, siger hun og slår fast, at hun er rigtig glad for, at hun sagde ja til at deltage igen i år.

- Det har virkelig været en fed tilbagekomst til programmet. Jeg vokser så meget, når jeg sidder mellem de to (Remee og Blachman, red.). Jeg er nødt til at være knivskarp hver gang, jeg siger noget. Intet andet end det bedste er godt nok, for jeg ved, at de to kalder mig med det samme, hvis jeg bluffer, siger hun.

Blachman: Lucy er favorit
Thomas Blachman håber naturligvis at hans egne vinder, når finalen afgøres på fredag i Studie 5 i DR Byen.

- Jeg er rigtig glad for, at Anthony Jasmin er i finalen. De har fortjent det. De er solide i deres optrædener. Jeg håber, de går hele vejen, siger han.

Men - nærmest som en billede på den "nye" Blachman, så mener han ikke automatisk, at det er hans egne, der er favoritter.

- Hvis Lucy går ind og tager scenen som en anden Anisette og leverer det bedste, hun kan, så bliver hun svær at slå. Så ender det, som DR har lagt op til fra starten. Jeg mener, de brugte jo nærmest tyve minutter på hende i audition-programmet, hvor vi var med hende i Thylejren.

- Men hun har brændt sig fast siden. Det er velfortjent, hvis hun vinder.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold