Kendte

Line flytter til Afrika

26. februar 2013 af Martin Hjort / Foto: All Over Press
Der er snart gået et år siden Line blev nummer to i X Factor. Til sommer er hun færdig med 9. klasse og vil søge inspiration i Afrika.

Når skolen er overstået til sommer, planlægger 16-årige Line at flytte sydpå. Det er ikke mere end et år siden, hun stod på scenen i DR's store talentkonkurrence. En konkurrence, der for alvor gav den 16-årige skagbo, Line, mod på livet som sangerinde.

LÆS OGSÅ: Basim får et verdenshit

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom hun stille og roligt er ved at få gang i karrieren, barsler hun med tanker om at flytte rigtig langt væk fra blokvognene i Danmark, når hun til sommer er færdig med 9. klasse. Nemlig til Gambia i Afrika.

Line

- Jeg skal have noget inspiration til at skrive sange. Mine forældre kender nogle, der driver et børnehjem i Gambia, som jeg kan arbejde på, siger hun og forsikrer, at det kun er for et halvt år. Så er hun hjemme igen.

Lige for tiden nyder Line, at hun forrige fredag udsendte sin første plade, "Line".

- Jeg har brugt rigtig meget tid på den, så den betyder rigtig meget for mig. Jeg har selv været med under sangskrivningen, og det er helt vildt fedt at have noget på gaden, som virkelig er mit hjerteblod, siger hun og glæder sig over alt det, hun har fået ud af sin deltagelse i talentshowet. For succes er bestemt ingen garanti.

- Interessen var voldsom under X Factor - og det var en rigtig fed oplevelse at stå på scenen til finalen i Boxen i Herning. Men jeg mærkede også, at interessen faldt hurtigt bagefter, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Udlandet hylder X Factor Sarah

Sponsoreret indhold