Kendte

Lucy fra Thy Lejren: Folk spørger om mange mærkelige ting

4. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Lucy Mardou må svare på mange sjove spørgsmål, fordi hun bor i Thy Lejren.

Hun er ikke helt, som de andre. Lucy Mardou skiller sig ud, sammenlignet med de fleste af dem, der dukker op til X Factor-auditionerne. Hun er sin egen. Udsenet, stilen og måden at leve på er bestemt ikke nogen tilfældighed.

- Jeg er meget bevidst om min livsstil og den måde, jeg lever mit liv på, siger hun og fortæller, at hun flyttede til Thy Lejeren fra Norge i maj 2012. Thy Lejren er en fristad, der ligger i Nordjylland. På mange måder kan man sammenligne den med Christiania i København.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi er nok bare lidt mere fredelige, griner hun.

Det er ikke uvant for Lucy, at hun skal svare på mange anderledes spørgsmål om det sted, hun bor.

- Der er meget sladder om os. Men det skyldes uvidenhed. Jeg bliver tit spurgt, om vi har strøm og vand. Og om vi bor i telte, griner hun og fortæller, at Thy Lejren startede som en hippielejr - Danmarks svar på Woodstock. Men at de i dag er en fredelig, lille landsby med 75 indbyggere.

- Og ja, vi har altså både strøm og vand. Mange bor i huse, de har bygget ud fra en skurvogn. Men der findes også huse, der er bygget fra bunden. Eksempelvis af muslingeskaller.

For Lucy Mardou er musikken mere end bare en hobby. Det er kærlighed. En måde at kommunikere på.

- Jeg skriver mine egne sange, og jeg har sunget altid. For tre år siden begyndte jeg også at spille guitar. Jeg elsker musikken, fordi man kan fremføre noget ud fra sin egen sjæl og give det videre. Den følelse og samhørighed musikken kan give, den er fantastisk.

Med det liv, hun lever, kan det måske overraske, at hun vælger at dukke op til audition på et så kommercielt program som X Factor. Måske skyldes det, at hun ikke selv anede, hvad det var, hun gik ind til.

- Jeg var faktisk slet ikke bevidst om, hvad X Factor var, inden jeg mødte op. Jeg har aldrig set det. Men jeg havde en forventning om, at jeg kunne bruge det i min musik, siger hun og lader forstå, at der godt kan komme overraskelser i de kommende programmer…

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold