Kendte

Luksusfælden reddede vores forhold

5. oktober 2012 af Karin Heurlin, Foto: Jacob Ljørring
Der er kommet styr på økonomien, og skænderierne er blevet færre for Anne og Claus fra TV3-programmet Luksusfælden. Anne har tilmed fået job 31 timer om ugen, og det bedste af det hele er, at parret har genfundet kærligheden til hinanden.

I seks år skændtes de hver eneste dag, og det var altid om det samme - penge.

Anne Lux Knudsen og Claus Gunnar Dalsgaard, begge 31 år, havde så alvorlige økonomiske problemer, at det truede med at skille dem ad.

Også Karina og Thomas var I så store problemer at hunden måtte sælges - et savn de stadig lider under. Læs deres historie her...

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Luksusfælden stoppede skænderierne

I TV3-programmet Luksusfælden blev parrets økonomi beskrevet som det sværeste tilfælde i programmets historie. Men nu, hvor parret har fået overblik over deres økonomi med eksperternes hjælp, er de daglige skænderier fortid.

- Vi er blevet et par igen, fortæller en glad Anne.

Hun er lettet over, at Luksusfældens eksperter har lagt et budget for dem, som de kan holde. Der er stadig ikke råd til meget, men der er styr på udgifterne, og regninger bliver betalt via PBS.

Efter adskillige hårde år og en barndom fyldt med alkohol, er Puk Rebezca fra De unge mødre igen lykkelig - læs her hvorfor...

Anne har fået job

Anne kan atter sove om natten. En luksus, som hun ikke har oplevet, siden parrets tvillingedrenge, Marcus og Lucas på fire år, blev født. Sammen har Claus og Anne også Isabella på seks år, og en weekend om måneden kommer Claus' to store børn fra et tidligere ægteskab på besøg.

Anne har lært at slippe kontrollen og stole på Claus. Det betyder, at han har mere lyst til at komme hjem til familien. Og han skal ikke længere forsørge dem alene.

Desuden er det endelig lykkedes Anne at finde et job 31 timer om ugen med løntilskud, efter at parret flyttede tilbage til Mørkhøj, mens Claus arbejder fuld tid som turistbuschauffør.

Bypigen Alice faldt pladask for bonderøven Kenneth i Skærbæk i Bypiger søger bonderøv - læs den søde historie her...

Sponsoreret indhold