Kendte

Mads Christian sang trods sygdom

21. februar 2016 Foto: Agnete Schlichtkrull/DR - Af Kristian Bo Eriksen
Det er højsæson for forkølelser og influenza. Og det har da også ramt deltagerne i X Factor. Reem fortæller til dr.dk, at hun rent faktisk var syg under fredagens live show, men hun er ikke den eneste. Også Mads Christian var ramt. Han måtte slås med en forkølelse op til showet.

--Jeg er snottet. Men det skal ikke stoppe mig i at synge. Det skal nok gå alligevel. For jeg glæder mig bare så meget til at komme på scenen, sagde Mads Christian inden han sang sin første sang i X Factors liveshow.

Og det var da heller ikke til at høre, at den 16-årige gymnasieelev fra Gentofte var snotforkølet i dagene op til fredagens show. Han gav sig helt ud, og han var slet, slet ikke i nærheden af at komme i farezonen, da han sang Bruno Mars´ ”Locked Out of Heaven”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Sarah reddet på stregen: Mennesker er det vigtigste

-Jeg er bare så glad for at være med. Jeg overvejede allerede at melde mig til X Factor sidste år, men det blev først i år, jeg tog springet. At jeg så over i købet er nået med til liveshows, ja, det havde jeg slet ikke regnet med, siger Mads Christian.

Kalder mig den nye Thor

Han er af mange udråbt til at være Citybois afløser i årets X Factor.

-Der er mange der kalder mig den nye Thor, og jeg kender da også både Thor og Anthon sådan en smule, for vi bor jo i samme område af byen, siger Mads Christian, der dog ikke selv synes, at han minder særlig meget om Thor.

Der er flere, der siger Mads Kristian er den nye Thor fra Citybois. Døm selv her på billedet fra X Factor 2015. Foto: Hanne Juul

Mads Christian går til daglig i gymnasiet i Hellerup. Han havde egentlig ønsket at have musik i skolen, men det kunne ikke lade sig gøre, så han går på en linje med matematik, engelsk og samfundsfag.

LÆS OGSÅ: Stephanie fra Årgang 0 afslører: Mit skønne minde

-Men lige nu bliver det ikke til så meget. Jeg prøver at få lavet opgaverne, men vi er jo i gang med at øve i X Factor stort set hver dag, siger Mads Christian. Ikke fordi han ikke får lært noget under X Factor, nej han lærer for eksempel at danse.

-Jeg fokuserer fuldstændig på X Factor.

Reem var syg

Det betyder også, at der ikke bliver så meget tid til fodbold. Han har ellers spillet i B1903, siden han var helt lille.

Det er for øvrigt ikke kun Mads Christian, der måtte optræde i det første liveshow med en smule sygdom. Også Reem var syg op til sangdysten.

LÆS OGSÅ: Kitt elsker sin firbenede ven: Sally har reddet mit liv

-Inden jeg gik på scenen, tænkte jeg: "Det her bliver på et hængende hår!". Så ved jeg ikke hvad der skete, men lige pludselig blev jeg bare confident og sikker, og så sang jeg bare sangen, siger Reem, 17, til dr.dk.

Sponsoreret indhold