Kendte

Mads Vad efter dramatisk uge: Topkarakter var kæmpe forløsning

19. oktober 2013 af Tekst: Martin Hjort. Arkivfoto: TV 2
Mads Vad troede aldrig, at Mie Skov ville lære sambaen. Men så skete der noget.

Vi er kun halvvejs i Vild med dans - alligevel scorede Mads Vad og Mie Skov imponerende 37 point hos dommerne for deres samba fredag aften. Men for få dage siden så det ikke ud til, at det skulle gå sådan. Slet ikke.

Glæden strålede ud af Mads Vad, da han og partneren, bordtennisspilleren Mie Skov, scorede årets absolut højeste point - heriblandt tre 9-taller og årets første 10-tal - fra de fire dommere i Vild med dans.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Man skal tænke på, at for to uger siden stod vi i omdans i Odense, så det er helt vildt at få 37 point i dag, sagde han lige efter showet.

Men går man bare et par dage tilbage, så var der heller ingen ting, der pegede på, at det skulle gå sådan.

- Vi havde en mega krise tirsdag. Det hele virkede virkelig håbløst. Vi forsøgte og forsøgte, men det blev bare aldrig godt, lød det fra Vad som forklaring på, at glæden var ekstra udtalt, da dansen var overstået og pointene strømmede ind.

- Vi har haft en uge, hvor intet fungerede. Tirsdag aften sendte jeg en video af vores træning til en ven og spurgte, hvad jeg skulle gøre. Jeg kunne simpelthen ikke få det til at fungere.

- Jeg fandt ud af, at det nok er fordi jeg selv virkelig holder så meget af samba - og vil det så gerne, at jeg glemmer at fokuser på, at jeg var nødt til at finde nøglen til at finde ud af, hvordan Mie bliver god, siger han.

- Gennembruddet kom onsdag. Herefter gik det fremad. Så det var en forløsning af rang, da det hele så bare lykkedes, da vi stod på gulvet, fortæller han.

Det ottende gang, Mads Vad deltager i Vild med dans. Men det er kun den tredje danser, han har fået et 10-tal sammen med. Han regner da heller ikke med, at det sker igen i denne sæson.

- Jeg fik det med Rikke Hørlykke og Cecilie Hother. Og nu Mie. Det er så stort. Men jeg har ingen forventninger om, at det sker igen, at vi får 10. Det var en aften, hvor vi virkelig ramte den lige i røven. Men der er så langt til målet. Én dårlig uge, og så er vi ude. Intet er afgjort endnu.

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Se alle de 12 par i Vild med Dans 2013 nedenfor

Sponsoreret indhold