Kendte

Mads Vad: Jeg skal vaske bil juleaftensdag

23. december 2013 af Martin Hjort/StarPress
Mads Vad og hans far har ét specielt juleritual: De vasker bil juleaftensdag.

For Mads Vad har denne sæson af Vild med dans været noget helt specielt. Han endte med at hive sin anden sejr hjem, da han sluttede af med at vinde danseshowet sammen med bordtennisspilleren Mie Skov.

- Det har været en helt fantastisk sæson. Ikke kun fordi, vi vandt, men jeg er virkelig også glad for, at jeg har mødt Mie. Hun er en fantastisk pige, siger han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Men det har virkelig også fyldt meget. Der har ikke været tid til så meget andet. Jeg har ikke set meget til min familie i de fire måneder, vi har lavet Vild med dans, så nu glæder jeg mig til, at jeg skal hjem og fejre jul, griner han.

Han skal fejre højtiden i Randers sammen med hele familien.

- Udover min mor og far kommer mine to mindre søstre, Mia (25) og Malou (21). Og så selvfølgelig min lille nevø Isayah på 4 år (Mias søn, red.). Det bliver dejligt, siger han og fortæller, at den står på helt traditionel jul med kirke, Disney Sjov i tv'et, juletræ og traditionel julemad. Og dog!

- Min far og jeg plejer faktisk at vaske bil juleaftensdag. Jeg ved ikke rigtig hvorfor, men vi skal altid lave et eller andet med biler, griner han.

Sponsoreret indhold