Kendte

Maggie My med til finalen

25. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Privat/Instagram
Ægteparret Silas Holst og Johannes Nymark skal kæmpe mod hinanden, når der er finale i Vild med Dans på fredag. Men der er en person, der vil give sammenhold mellem de to dansekonkurrenter. Deres datter på 2 måneder, Maggie My, skal også med til Horsens.

De træner på livet løs. Silas Holst med Sara Maria Franch-Mærkedahl og Johannes Nymark med Claudia Rex. For på fredag falder den endelige afgørelse. Der er finale i Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Min smukke familie

For første gang i showets historie er det et ægtepar, der står overfor hinanden, når den populære konkurrence skal afgøres, og det betyder selvfølgelig at der ud over æren og sejren i tv-showet står en masse privat prestige på spil, Det gælder - i al venlighed - håneretten for vel nok resten af livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Trives med familien omkring sig

Men der bliver ikke kun benhård kamp om sejren, for både Silas og Johannes trives bedst med familien omkring sig. Derfor er det også meningen, at Maggie My skal med til Horsens, skriver billedbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Claudia glæder sig til børn og mand

Ikke fordi Maggie My med sine 2 måneder vil få nogen som helst oplevelse ud af selve finalen, men fordi de to mandlige finalister bare ønsker at have deres familie omkring dem. Det betyder også at Maggie Mys mor, Louise Sjødahl Mahnkopf, er med på turen.

-Jeg synes det var fortjent, at de kom videre. Nu får jeg så bare problem med, hvem jeg skal stemme på. Men det bliver nok til en stemme til hver, siger Louise.

Mød dem i Taastrup

LÆS OGSÅ: Louise jubler med Silas og Johannes

Vild med Dans er dog ikke helt slut for finalisterne fredag aften For eksempel giver finaleparrene, plus semifinalisterne Thomas Evers Poulsen og Astrid Krag samt dommeren Jens Werner et danseshow i shoppingcentret City 2 i Taastrup allerede dagen efter finalen, lørdag kl. 15.00.

Sponsoreret indhold