Kendte

Malou knust efter exit: Derfor græd jeg

24. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, Foto: DR
Dommerne dryssede roser udover hende, efter hendes optræden. Alligevel sendte de hende hjem. Det var mere, end 18-årige Malou kunne klare.

Det startede godt for 18-årige Malou Patino. Dommerne var begejstret for det, de oplevede, da hun stod på scenen. Især Remee indrømmende, at han havde taget fejl af den første audition, hvor han ikke mente, at hun var god nok til konkurrencen.

- Jeg var klar i spyttet ved din første audition - jeg kunne ikke se det for mig. Men jeg må bare sige, at jeg har taget fejl, sagde han efter hendes optræden ved superbootcampen, mens Lina sagde, at det var tydeligt at se, at hun virkelig ville det her. Og at hun kunne genkende så meget af sig selv i hende.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men de pæne ord var ikke nok. Hun måtte forlade konkurrencen, da 80 deltagere skulle skæres ned til 24.

For 18-årige Malou Patino har musikken altid fyldt stort set alt i livet. Og det har altid været det, hun ville. Hendes far spiller basguitar i det verdensberømte heavy metal-band King Diamond. Men for Malou er det poppen, der trækker. Og hun brænder virkelig for det. Derfor tog det også rigtig hårdt på hende, at hun blev sendt ud af konkurrencen.

- Jeg blev så ked af det, fordi jeg virkelig har knoklet så meget og så hårdt, siden den første audition, hvor jeg fik at vide, at jeg skulle gå hjem og øve mig. Jeg har aldrig øvet mig så meget, som op til den dag, fortæller hun til udeoghjemme.dk og siger, at de pæne ord fra dommerne var med til at give hende ekstra håb.

- Det gjorde, at jeg virkelig troede, at jeg var gået videre. Så det slog hårdt, at jeg blev sendt hjem.

Bror var med i Scenen er din
Som nævnt har Malou ikke musikken fra fremmede. Hendes far, Hal Patino, har været i branchen i 30 år og spiller bas i et af verdens største heavy metal bands, King Diamond.

Hendes bror, Jackie Patino, er også en etableret musiker under kunstnernavnet Maryann Cotton. Men også han startede sin musikalske karriere i et talentshow på landsdækkende tv. Han deltog i "Scenen er din" på TV 2 i 2006.

Han vandt ikke, men det har ikke holdt ham tilbage. Han har sidenhen udgivet et album. Den vej vil lillesøster Malou også følge. Hun kommer i hvert fald ikke tilbage til X Factor næste år, bedyrer hun.

- Det er 100 procent sikkert, jeg stiller ikke op igen næste år. Men jeg giver ikke op. Jeg fortsætter med mit eget. Jeg er allerede godt i gang. Til marts flyver jeg til Hollywood, hvor jeg skal mødes med nogen, der skal hjælpe mig med at lave en plade.

Sådan ser top 24 ud:

Grupperne (Blachman):
ManBand
Albert og Anton
Anne Sophie og Ida
Ása og Carsten
Sascha, Ida og Catrine
Lea og Liv

Unge (Lina):
Fie
Henriette
Mathias
Pedram
Dannie
Hadiel
Nicolai
David

23+ (Remee):
Pernille
Steffen
Jamile
Tommy
Chaimae
Peter
Emil
Lucy

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold