Kendte

Marianne Eihilt har fået ny hemmelig kæreste

23. januar 2013 af Morten Nøhr Mortensen / Foto:
Da Ude og Hjemme besøgte Vild med dans-stjernen Marianne Eihilt for to år siden havde hun fundet sit livs kærlighed i 30 årige Kim. Foran hende lå både bryllup og børn. Men sådan gik det ikke. Og nu har en ny hemmelig kæreste slået til.
Marianne Eihilt er lykkelig
Marianne Eihilt er lykkelig

For to år siden dansede Marianne Eihilt nyforelsket rundt i sin mondæne udsigtslejlighed med sin unge kæreste Kim. Et tilfældigt møde på stranden havde antændt en heftig ild i den dengang 36-årige danser, der pludrede løs om både den "eneste ene", og at "nu er det VIRKELIG alvor".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS HER: Marianne er klar til både baby og bryllup

Men allerede et år senere var kærligheden til den 30-årige civiløkonom og styrkeløfter svundet fuldstændig ind.

- Ja, det gik altså ikke med ham og mig. Sådan er livet nogle gange. Jeg troede selvfølgelig ikke, at det ville gå sådan dengang, men sådan er det, siger den landskendte danselærer, inden hun skynder sig at tilføje.

- Men i dag er jeg rigtig glad for mit liv. Det går faktisk fantastisk godt det hele, lyder det glædestrålende fra Marianne Eihilt.

Marianne Eihilt og hendes hemmelige kæreste

Marianne Eihilt har da også fundet noget, der for alvor kan give livet værdi. Kærligheden har atter indfundet sig. Men denne gang stiller den heldige bejler sig ikke frem for pressen. Og Marianne Eihilt nærmest indhyller ham i et hemmelighedsfuldt slør.

- Ja altså. Han ønsker ikke sådan at stå frem. Han ønsker ikke den offentlige opmærksomhed, siger Marianne Eihilt, der dog godt vil afsløre, at manden er 45 år og har to søde børn.

- Og dem har jeg allerede et godt forhold til. Det har været helt uproblematisk. Jeg føler virkelig, at det her forhold er det rigtige for mig. Vi har det dejligt sammen - og ja, vi bor også sammen, selvom jeg også har en lille lejlighed i Århus, fortæller Marianne Eihilt, der er flyttet fra den mondæne lejlighed i Løgten, der kostede hende 15.000 kroner om måneden i husleje.

LÆS OGSÅ: Jette fra programmet "Farvel min elskede" kæmper med både kærlighed og helbred

Marianne Eihilt: Ikke mere Vild med dans

Selvom Marianne Eihilt stadig har fuld fart på livet og kærligheden, så skal man dog ikke regne med at se hende i TV2s Vild med dans mere. Nu er det forholdet til hendes "hemmelige" kæreste, der skal plejes. Og selvfølgelig hendes succesrige danseskole Let'S Dance i Århus, hvor hun har 32 ansatte til at hjælpe med de 96 ugentlige hold.

- Jeg har nok at se til. Og med hensyn til Vild med dans, så har jeg været med seks gange og vundet to, så jeg må have ydet mit, griner hun.

- Og nu har jeg jo fundet en mand, som jeg rigtig gerne vil være sammen med. Fremover vil jeg fokusere på mit forhold og min danseskole. Og det med børn. Ja, det fylder ikke så meget lige nu. Vi må se, hvad der sker, siger hun.

En stor hemmelighed

Marianne Eihilt nåede at være single et halvt års tid, inden hun mødte sin nye kærlighed gennem fælles bekendte.

Og hvad han laver. Ja, det er en hemmelighed.

Sponsoreret indhold