Kendte

Marie vil være slank og gravid

11. maj 2010 af Joan Andersen
Tanken om ikke at kunne få børn pga. overvægt er ubærlig for 26-årige Marie fra ”De fede trin”. Derfor har hun lavet sin livsstil om for altid. Børn og bryllup venter
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

For bare fem år siden troede Marie Schrøder, 26, fra programserien De fede trin på TV2, at hun aldrig skulle have børn. De larmede, lugtede af madpakker og var irriterende. Men til september skal hun giftes, og når hun til næste sommer er færdig med sin uddannelse som lærer, vil hun have børn. Hvis hun kan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De Fede Tin og Slankeklubben

Deltagerne i De Fede Trin følger samme kost-og motionsplan som medlemmerne af Slankeklubben. Du kan også være med. Læs mere om Slankeklubben

- Jeg talte med lægen i programmet om graviditet og overvægt. Jeg var godt klar over, at det er sværere at blive gravid, når man er overvægtig, men jeg vidste ikke, at selve fødslen også bliver kompliceret af det. Det ramte mig at høre, siger Marie, der bor i København.

LÆS OGSÅ: Tina: Jeg fortjener nye bryster (link fjernet)

Når hun er færdig med studiet til sommer, vil hun gerne have børn. - Jeg håber, at Morten og jeg snart skal have børn, siger hun. Selv om hun har en uddannelse i baghånden, vil hun gerne være hjemmegående.

Overvægtig teenager
Marie har været overvægtig siden teenageårene. Hun blev mobbet, men det er ikke en del af livet, hun har lyst til at udstille. - Jeg har ikke lyst til at snakke om mobning, selv om det er en stor grund til overvægten, siger hun.
Før var hun en aktiv pige. Hun har altid været glad for heste og har brugt mange timer på ridning. Hun har kæmpet med en depression i 11 år. - Jeg ved ikke, hvad der udløste den, men jeg var ked af overvægten og mobningen, plus jeg mangler et stof i hjernen, forklarer Marie. Hun blev inaktiv, for hun havde simpelthen ikke overskud til at gøre noget.

For halvanden år siden fik hun endelig den hjælp, hun havde brug for i form af medicin. - Det er helt utroligt, hvor meget nemmere alting er blevet. Jeg ved godt, at jeg ikke er kureret. Jeg har stadig en depression, men nu lever jeg med den, og jeg har det godt, slår hun fast.

Eventyr bryllup
Marie passer også sit studium på lærerseminariet. Hun er færdig til næste sommer. Og planerne for fremtiden er allerede lagt. Til september skal hun giftes med kæresten Morten Jørgensen, 29 år. Det bliver et rigtigt eventyrbryllup på Holckenhavn Slot uden for Nyborg. - Det var det sted tættest på med plads til alle 120 gæster, griner Marie.

LÆS OGSÅ: Jesper: Min laveste vægt i 25 år

Indtil da slider hun med Zumba hos sin danselærer Fritz Wehner, den store gymnastikbold har fast plads i stuen, ligesom hun også bruger timer med Wii Fit, samtidig med at hun spiser sundt. Indtil videre har hun smidt 10 kilo og vejer i dag 92 kilo.
- Jeg har ikke et magisk tal, som jeg skal være nede på inden brylluppet. Men jeg ville blive vildt glad, hvis brudekjolen er str. 40, siger Marie, der i øjeblikket passer en str. 42/44.

Sponsoreret indhold