Kendte

Martin: Derfor havde jeg kun piger med

3. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: DR
Martin fortæller, hvorfor han kun havde piger med til audition på X Factor.

16-årige Martin fra Hjortshøj ved Aarhus var den først, der blev sendt videre i årets X Factor. Han mødte op til auditionen med lutter piger fra den 9. Klasse han går i. At det var sådan - at drengene måtte blive hjemme - det er der en naturlig forklaring på, fortæller han.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Der var rigtig mange, der gerne ville med, så jeg var nødt til at udvælge nogle, for der var ikke plads til hele klassen, siger han og fortæller at det var pigerne, der havde vist mest interesse.

- Jeg er ligeglad med, hvem der kom med. Om det var drenge eller piger. Men drengene går bare mere op i fodbold. Det var pigerne der ville det mest, siger han.

Det var dog ikke fordi, at der ikke var drenge fra klassen, der havde vist interesse.

- Men det spiller nok også ind, at vi ikke skulle i skole den dag, hvor vi var til audition, siger han.

For Martin var det en helt fantastik oplevelse bare at være der. Og at det så også endte med at han blev sendt videre, er han selvsagt lykkelig for.

- Jeg har fulgt det alle årene i fjernsynet, så det var en kæmpe oplevelse selv at stå foran Lina, Remee og Blachman.

Ikke nervøs
Selvom det virkede lige modsat på tv, så fortæller han, at han var helt rolig, da han stod og skulle synge for de tre dommere.

- Der er mange, der har sagt, at jeg virkede nervøs. Men det var jeg faktisk ikke, siger han. Og dog. For der er et lille men.

- Det eneste jeg frygtede, det var faktisk Blachman, griner han.

- At han så er den første, der sender mig videre, det er bare helt vildt. Lige efter siger Lina også ja. Men hvad man ikke ser på fjernsynet, det er, at jeg bliver lidt forvirret, fordi Remee ikke siger noget. Så jeg står og venter på hans svar. Indtil jeg finder ud af, at jeg er videre. Det var for vildt, siger han og fortæller, at han aldrig, når han har siddet og set programmet derhjemme, havde troet, at han selv skulle stå foran dommerne.

- Jeg har aldrig fået sangundervisning eller sådan noget. Jeg synes bare, at det er vildt sjovt at synge, siger han.

At han kun valgte at tage piger med til auditionen, virkede til at være et godt valg. I hvert fald var de om muligt endnu mere ellevilde, end han selv var, da det viste sig, at han sikrede sig videre avancement i konkurrencen.

- De var super seje, synes jeg, lyder det fra Martin, der fik en ordentlig lufttur af veninderne, da han kom ud fra auditionlokalet.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 herunder.

Sponsoreret indhold