Kendte

Melissas søn havde meningitis: Her er hendes budskab

27. februar 2017 Anne Kristensen
Minderne vælter i øjeblikket frem hos Melissa Ploug fra 'De unge mødre' efter den seneste tids fokus på meningitis-tilfælde i medierne. Hendes søn blev nemlig ramt af den skrækkelige sygdom få uger efter fødslen.

I den seneste tid har der været stort fokus på meningitis i såvel nyhedsmedier som på sociale medier efter nogle tragiske dødsfald blandt unge mennesker, som var ramt af den alvorlige sygdom.

Dreng døde af meningitis: 1813 begik stor fejl

Det kan naturligvis ikke undgå at påvirke enhver, der læser om det, og således heller ikke Melissa Ploug fra 'De unge mødre'.

Hun har endda haft sygdommen helt tæt på, idet hendes søn Joshua blev ramt af meningitis blot fem uger efter fødslen.

Leahs søn havde meningitis: Moderinstinkt reddede hans liv

Overvældet af minder

Joshua kom sig heldigvis efter et langt og hårdt sygdomsforløb, men minderne sidder stadig i den unge mor, som i disse dage er særligt overmandet af dem: 

- Alle steder pt. Læses og høres ordet Meningitis. Min mave gør ondt, mit hjerte springer et par hop over, og minderne vælter tilbage. Tilbage til 2009 hvor jeg pludselig befandt mig i en situation, hvor mit lille nyfødte 5 uger gamle spædbarn, var ved at blive taget fra mig! Ikke af myndighederne, men af de højere og onde magter, meningitisen åd min lille dreng op, og to ham med sig!, skriver Melissa Ploug på sin Facebook-profil og fortsætter:

- MEN han kæmpede sig videre, og væk fra mørket, vågnede op og kom efter 5,5 måned, med hjem igen! Min lille dreng var fri, min baby var blevet stor under indlæggelsen! MEN han overlevede, og i dag er han Sund og Rask og intet betyder mere for mig end ham rask, han er min diamant og bliver 8 år den 26Marts Det uforståeligt hvorfor lige han blev ramt, det sker jo altid kun for naboen.

Alice havde meningitis: Genoplivet i mors arme

Husk at værdsætte livet

Melissa Ploug slutter sit Facebook-opslag med følgende hashtags, som skal minde om, at vi alle skal huske at nyde livet, mens vi har det:

#HuskPåDuSelvErNaboTilNogen #Værdsæt #Livet #MensIstadigHarDet 

Og det kan man jo kun give hende ret i!

Vi ønsker både Melissa og Joshua alt det bedste fremover.

Natascha Linea: Min søn skal ikke vaccineres

Husker du 'De unge mødre' fra 1. sæson?:

Husker du de unge mødre fra 1. sæson

Sponsoreret indhold