Kendte

Mette Blomsterberg i Vild med dans

19. august 2013 af Søren Johannesen, foto: Jeppe Michael Jensen
Når den 10. sæson af danseprogrammet Vild med dans har premiere på TV 2 den 13. september, er Mette Blomsterberg blandt de 12 kendte dansere. Selvom hun ikke vil beskrive sig selv som ”sindssygt god på et dansegulv” elsker den 43-årige konditor og kagebogsforfatter at danse.
Kagekonen Mette Blomsterberg bliver en af de nye deltagere i Vild med dans
Kagekonen Mette Blomsterberg bliver en af de nye deltagere i Vild med dans

Vi kender hende som den søde og smilende kagekone, der i programmer som "Det søde liv" og "Den store Bagedyst", iført forklæde og kokkejakke, har vist og forklaret begejstret om kager og andre søde sager. Men nu skal vi snart opleve 43-årige Mette Blomsterberg i en helt ny rolle - nemlig som stjerne på dansegulvet i Vild med dans. Det meddeler TV 2 i en pressemeddelelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Elsker at danse

- Jeg er ikke sindssygt god på et dansegulv, men jeg elsker at danse - og gerne sammen med min mand. Jeg er et livsglad menneske, og når der er fest, så er jeg aldrig den sidste til at komme ud på dansegulvet, siger konditoren, som i 20 år har levet sammen med Henrik Jæger Blomsterberg, som hun i øvrigt har døtrene Laura, 14, og Maja på 10 år med.

LÆS OGSÅ: Lars Hjortshøj vil gerne være ond

Populære historie om de kendte

Læs historien her >>
Jette fra Mig og min mor har tabt sig 35 kilo efter fedmeoperation.

Læs historien her >>

Sandra fra Ekstremt fed kunne ikke holde sit vægttab - nu er hun igen for tyk.

Læs hvorfor her >>

Kagernes mester

Mette, som allerede kom i praktik som konditor som 14-årig hos Åge Bech i Helsingør og siden i lære hos Jørgen Søgaard Jensen i Kransekagehuset som 16-årig, er ikke uvant med det at konkurrere. Hun har som konditor deltaget i både DM, NM, EM og VM, og har oplevet at blive både danmarksmester, nordisk mester og nr. 3 til verdensmesterskabet.

Omsorg og kærlighed

Til Vild med dans skal Mette danse med Michael Olesen - og han kan nok se frem til at skulle en ekstra tur i fitnesscentret, sår sæsonen skydes i gang. I hvert fald er Mette kendt for at forære kager og andre søde sager til folk, hun synes fortjener det.

For et par år siden sagde hun til Ude og Hjemme:

- Kager bruger vi til at fejre ting eller vise vores omsorg. En kage bevidner, at vi har noget på hjerte. Vi vil vise vores glæde, omsorg eller kærlighed med en hjemmebagt kage.

LÆS OGSÅ: Katrine fra Lille Nørd bliver aldrig voksen

Ny vært

Ud over Mette Blomsterberg har TV 2 afsløret at Michael Laudrups søn, 24-årige Mads Laudrup, som også er fodboldspiller, også skal danse. Han bliver partner med Claudia Rex.

Vild med dans har premiere på sin 10. sæson den 13. september kl. 20 på TV 2. Igen i år er Claus Elmig vært. Han får en ny medvært i den tidligere model Sarah Grünewald.

Dommerpanelet er det samme som sidste år.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold