Kendte

Mie efter skilsmissen: Godt vi har Mio

14. november 2015 Arkivfoto: Gregers Overvad - Af Kristian Bo Eriksen
De fandt sammen under Vild med Dans i 2007. Mie Moltke dannede dansepar med skuespilleren Lai Yde, og i løbet af udsendelserne blev det til meget mere. Mie og Lai blev kærester, blev gift og fik sønnen Mio. Nu er det slut. Mie og Lai skal skilles.

Danseren Mie Moltke og skuespilleren Lai Yde skal skilles. Det bekræfter Mie overfor TV2.dk. Allerede for et par måneder siden fortalte hun, at de to havde taget en pause i forholdet, for at overveje om det kunne holde.

LÆS OGSÅ: Mie Moltke er helt vild med Mio

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men nu er beslutningen så truffet. Deres ægteskab er slut. Men Mie og Lai vil for altid være tæt knyttede til hinanden.

- Lai og jeg er heldige at have hinanden for evigt, fordi vi har ham, siger Mie Moltke til TV2.dk

Otte fede år

Mie, 34, og Lai, 45, mødte hinanden, da de blev sat sammen som dansepar i Vild med Dans i 2007. Danseforholdet udviklede sig og blev hurtigt til et kæresteforhold.

I sommeren 2011 blev de gift, og i december samme år fik de sønnen Mio.

Efter 8 års forhold skal Mie og Lai skilles. Foto: Birger Storm

- Det har været otte fede år, hvor der er sket mange gode ting, og hvor vi begge har udviklet os sindssygt meget. Vi har truffet beslutningen i fælleskab og ønsker hinanden alt det bedste - og det er vi begge enige om, at det er ikke at være sammen længere, siger Mie Moltke.

Fokus på Mio

- Vi har meget fokus på, at han skal trives, men han er både rolig og glad. Han ser også os begge to - både hver for sig og sammen. Han skal lige vænne sig til at have to værelser, men det går fint, siger hun til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Enas store dilemma: Jeg holder så meget af de andre

I år har Mie også danset med i Vild med Dans. Denne gang sammen med James Sampson. Men de to måtte forlade konkurrencen sidste fredag, da seerne ikke gav den nok stemmer, til at de kunne fortsætte.

Sponsoreret indhold