Kendte

Mie og Besir ude af dansen

17. oktober 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto:Claus Poulsen
Overfaldet på skuespilleren Besir Zeciri, da han var på vej hjem fra efterfesten efter sidste uge Vild med Dans, var så alvorligt, at Besir har fået hjernerystelse. Det betyder, at han må melde afbud til Vild med Dans i morgen. Mie og Besir er ude.
Besir var humørbomben i dette års Vild med Dans. Nu er det slut for ham og Mie Moltke.
Besir var humørbomben i dette års Vild med Dans. Nu er det slut for ham og Mie Moltke.

Da Besir Zeciri sidste fredag blev overfaldet på vej hjem fra efterfesten efter Vild med Dans, blev han brutalt overfaldet af fem endnu ukendte mænd.

Svimmelhed og kvalme

Besir fulgtes med sin kæreste, da parret på Dronning Louises Bro på Nørrebro blev antastet af fem endnu ukendte mænd. Da Besir prøvede verbalt at forsvare sin kæreste, svarede de tre mænd med at true ham. Den ene trak en kniv, og en af dem slog Besir hårdt i ansigtet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Besir overfaldet

I første omgang mente Besir, at han var sluppet med et blåt øje, men det har ikke været muligt for ham, at gennemføre træningen i denne uge, fordi han han har fået hjernerystelse og lider af svimmelhed og kvalme.

Derfor er Mie Molkte og Besir Zeciri ude af Vild med Dans i denne omgang.

Øv hvor er det trist

De andre deltagere i det populære tv-program er dybt rystede:

LÆS OGSÅ: Silas gemte sig og græd

-Øv, øv, øv, ov, hvor er det skide trist, at skulle undvære Besir og hans dejlige partner. Og så på grund af noget så trist og ynkeligt som et umotiveret overfald, skriber for eksempel Johannes Nymark på Instagram, og Silas Holst skriver:

-Er du gal, det er triste nyheder, der ramte en på arbejde i dag.

Har helle næste uge

TV2 meddeler, at Vild med Dans i morgen ellers fortsætter som planlagt med et par, der bliver stemt ud. Til gengæld vil ingen blive stemt hjem næste uge, når der er Knæk Cancer-særudgave.

Vi ønsker Besir rigtig god bedring.

Sponsoreret indhold