Kendte

Min dejlige Astrid

1. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
En af årets positive overraskelser i Vild med Dans har været politikeren Astrid Krag. Det har også været rigtig positivt for hendes mand, rap-sangeren AndyOp, eller som han faktisk hedder, Andreas Seebach, at opleve den forvandling, der er sket med Astrid. Han synes, at han har fået en endnu dejligere kone.

-Hun ser bedre ud end nogensinde. Astrid hviler mere i sig selv og har fået større selvtillid omkring sin krop. Hun smiler meget mere. Det klæder hende, siger Astrid Krags mand om den sin nærmest nye kone, der danser videre og videre i Vild med Dans.

LÆS OGSÅ: Silas vil have barn nummer to

Siden Astrid Krag startede med at træne op til Vild med Dans, har hun tabt en syv-otte kilo.

-Jeg anede ikke, at man også kunne tabe sig på fødderne, har hun sagt med et smil. Men udover at tabe sig, har hun lært, at hun sagtens kan bruge sin krop. Hun har altid været god i skolen og haft masser af selvtillid, når det gjaldt om at bruge hovedet, men har aldrig rigtig troet, hun også kunne bruge sin krop.

Dansede til sin mands musik

Det har hendes dansepartner, Thomas Evers Larsen, lært hende, og det er nok den allerstørste forandring, der er sket med Astrid Krag under Vild med Dans. Hun havde en svær start på danseshowet. Var i den første omdans, men er nu nået til 9. runde i det populære program.

LÆS OGSÅ: Sofie: Øv, øv, øv

Hendes mand kan prale af, at han har hjulpet sin kone med at komme så langt i Vild med Dans. Andreas Seebach er nemlig rap-musiker. Han optræder under navnet AndyOp, og i fredags var han på scenen bag Astrid og Thomas, da de dansede cha cha cha til hans rap "Ønskeøen". En dans parret fik 19 point for af dommerne, og som beagte dem sikkert videre til næste runde.

Jeg var da nervøs

-Thomas havde hørt min musik, og han spurgte, om ikke det ville være sjovt, hvis de brugte min sang i Vild med Dans, fortæller Andreas.

-Det har givet lidt sommerfugle i maven. Jeg har da været nervøs, før vi skulle på. Mest på Astrids vegne, siger Andreas eller AndyOp.


Astrid fik et tillykke-kys, Andreas fik et tak for hjælpen-kys efter fredagens cha cha cha.

-Men det var en fed fornemmelse at være med. Det var rigtig sjovt. Dejligt at få lov at prøve noget nyt. Det skal jo ikke være så kedeligt alt sammen, siger han.

LÆS OGSÅ: Derfor græd Anne Laxholm

Andreas kunne så glæde sig over, at hans kone ikke kom i omdans i fredags. For så kunne det jo godt være, at det ikke havde været helt så sjovt at hjælpe sin kone i Vild med Dans.

Sponsoreret indhold