Kendte

Mit liv har fået nyt indhold

29. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Hanne Juul
Der er uendelig langt fra politikeren Astrid Krag, og danseren Astrid Krag. Men hun er gået fra en politiker, der ikke var vant til at bruge sin krop, til en danser med fuld kropskontrol på bare 12 uger. 10 kilo lettere, mere fuld af energi og med en ny ven for livet.
Astrid Krag på vej til nattefest med sin mand, Andreas Seebach.
Astrid Krag på vej til nattefest med sin mand, Andreas Seebach.

-Man kommer så tæt på hinanden. I 12 uger har vi trænet så meget og arbejdet så meget med os selv, at vi nærmest har stået nøgne overfor hinanden, siger Thomas Evers Poulsen efter den store Vild med Dans finale.

LÆS OGSÅ: Sara Maria græd af glæde

Han og Astrid Krag røg ud af konkurrencen som de sidste, men ingen af dem føler, at de har været tabere i dansekonkurrencen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Jeg har simpelthen lært så utroligt meget. Jeg har lært, at jeg kan noget, som jeg slet ikke troede, jeg kunne. Og det tager jeg med mig fra Vild med Dans, siger Astrid.

En meget gladere Astrid

Hendes liv har fået et nyt indhold. Hvor hun før opfattede sig selv som en person, der bedst kunne udtrykke sig ved at skrive og tale, har hun lært, at hun også kan bruge sin krop. Det har krævet arbejde og hård træning at nå så langt, så en sidegevinst for Astrid har været, at hun har tabt omkring 10 kilo under Vild med Dans. Faktisk er hun under den vægt, hun havde, inden hun blev gravid og fødte sit ældste barn.

LÆS OGSÅ: Jeg vejer mindre end før jeg fødte

Hendes mand udenfor dansegulvet, Andreas Seebach, kan da også fortælle, at han har fået en meget gladere kone, som på trods af lange træningsdage har været fuld af energi i de uger Vild med Dans har varet.

-Det vil efterlade et stort tomrum, at vi ikke skal danse sammen mere. Men vi vil da blive ved at være venner, siger Astrid.

Og Thomas tilføjer:

Lufter hund for Thomas

-Det kan da godt være, at vi ikke skal ses hver dag i tiden fremover. Men det vi har haft sammen, vil være i os altid. Der vil altid være et specielt forhold os imellem, når vi mødes i fremtiden.

Og mødes gør Astrid og Thomas jo nok. De bor faktisk tæt på hinanden ude på Amager, så chancen for at løbe ind i hinanden er absolut til stede.

LÆS OGÅ: Min far gjorde mig så rørt

Og så er Astrids to børn, Karla , 5 og Malte, 2, blevet glade for Thomas.

-Karla er blevet rigtig glad for at lufte Thomas hund, Pusle. Så mon ikke hun vil holde kontakten, siger Astrid.

Efter selve konkurrencen var der fest i Fængslet i Horsens. Her var Astrid og Thomas selvfølgelig også med. Astrid kom til festen glad og smilende sammen med sin mand.

Men der bliver da stadig danset. I dag, søndag, skal Astrid og Thomas danse opvisning i shopping-centret City 2 i Taastrup.

Sponsoreret indhold