Kendte

Mit mål er nået

11. april 2013 af Martin Hjort/StarPress
Men uanset hvad der sker, så har jeg nået mit mål, så hvis jeg vinder, så er det bare en bonus, lyder det fra Babou.
Foto: StarPress
Foto: StarPress

16-årige Babou var ikke til at skyde igennem, da han i fredags - som den første - blev sendt videre til X Factor-finalen på fredag. Nu er målet nået for den unge århusianer.

- Det var for vildt at komme til finalen. Nu er mit mål nået. Jeg har sagt fra starten af, at mit mål var at komme i finalen. Det er jeg nu, det er helt vildt stort. Men uanset hvad der sker, så har jeg nået mit mål, så hvis jeg vinder, så er det bare en bonus.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Selvom han siger, at han er tilfreds, så er han fuldt ud indstillet på at gå hele vejen til toppen af X Factor-tronen. Når nu han alligevel er der.

Læs også: Patricia: Tal ordentligt eller hold mund!

- Selvfølgelig vil jeg gerne vinde, det er der ingen, der skal være i tvivl om, siger han og afslører den relativt simple plan, der skal sikre at vindertrofæet ender i Aarhus.

- Det er vigtigt, at jeg ikke overlader noget til tilfældighederne, så jeg skal øve, øve, øve. Nu er der kun en uge tilbage, så nu kan den godt få fuld skrald. Det skal virkelig være sådan, at der overhovedet ikke er mere at komme efter, efter finalen. Jeg skal føle med mig selv, at jeg har givet alt, hvad jeg har, så der skal ikke spares på noget. Jeg gør, hvad der skal til.

Verbal krig med Blachman
Skal man vinde, er det vigtigt, at man har selvtilliden i orden. Det har Babou. Det viste han, da han kastede sig ud i en verbal indfight med Thomas Blachman, der havde kritiseret han sang i semifinalen.

- Jeg har tiet stille indtil nu, og jeg siger det her med respekt. Men at du ikke kan lide pop, det er hverken min skyld eller min fejl, lød det på direkte tv.

Babou: Sådan skiller jeg mig ud

Men det, at han svarer igen, er kun godt, mener Blachman. Det er nemlig ikke Babou, Blachman er kritisk overfor. Det er de sange, han får at arbejde med.

- Han skal sgu svare igen. Det er det, jeg elsker. Han var fuldstændig i top. Han
kommer fra Aarhus, hvor kærligheden flyder i gaderne. Det kunne København lære noget af. Han er en fantastisk Aarhus-dreng. Men han bliver normaliseret i drømmen om at gøre kunden tilfreds. Man skal hellere tilpasse verdenen Babou end at Babou skal tilpasses en eller anden fiktionel, kommerciel verden, lød det fra Blachman, da udeoghjemme.dk bedte ham kommentere på det verbale salgsmål efter semifinalen i fredags, inden han tilføjede.

- Men jeg sagde jo også, at han kom i Parken - og jeg under ham det.

Sponsoreret indhold