Kendte

Mor Jette har fået sin egen cupcake

4. december 2015
Merethe Wehlast
Mor Jette, kendt fra realityserien Mig og min mor på Kanal 4, har fået lavet sin helt egen fedtfattige cupcake. Overskuddet går til Kræftens Bekæmpelse.
Jette fra Mig og min mor holder en cupcake

- Den er naturligvis fedtfattig af hensyn til min gastric bypass operation, understreger mor Jette, der er kendt fra realityserien Mig og min mor på Kanal 4.

Selv om realityserien for længst er stoppet, er mor Jette bestemt ikke glemt. Hun får stadig mange mails og beskeder på facebook fra folk, der synes, hun er inspirerende. Og netop derfor har hun også gang i flere projekter, fortæller hun.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et af dem er en fedtfattig cupcake, som hun har lavet i samarbejde med bageriet Cravings i København. Det helt særlige er, at 15 kroner pr. kage går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

- Kræft er en frygtelig og uretfærdig sygdom, som rammer både børn og voksne. Jeg vil gerne støtte Kræftens Bekæmpelses arbejde med det, jeg har mulighed for, siger hun.

Indtil videre har det været muligt at købe kagerne i en uges tid - og dermed er de første 1000 kroner samlet ind til Kræftens Bekæmpelse.

Kagen er en let og luftig velvet-cupcake med creamcheese og skyr frosting med smag af vanilje og citron. Den har fået navnet Mor Jette Kagen og kan købes hos Cravings i Guldbergsgade, København N.

Sponsoreret indhold