Kendte

Nadia-Shila får lang frist af politiet

21. december 2015 Morten Nøhr Mortensen
DE UNGE MØDRE: Nadia-Shila fra De unge mødre er nu oprettet som en sag hos Slagelse Politi. Hun er mistænkt for at have bedraget 14-årige Nicklas, der købte en Iphone af hende for 3.000 kroner. Pengene er overført, men telefonen har drengen aldrig modtaget.

Der er ikke udsigt til nogen hurtig løsning for 14-årige Nicklas Kjemtrup fra Frederikshavn. De 3000 kroner han mistede til Nadia-Shila Pedersen, da han købte en Iphone af hende for sine konfirmationspenge, er meget langt væk. Ligesom den højt ønskede Iphone 6 er der nemlig lang vej til, at politiet kan færdiggøre sagen mod den unge mor fra Slagelse. Nicklas' far, Peter Ræbild Kjemtrup, oplyser til Ude og Hjemme, at han flere gange har været i kontakt med politiet efter anmeldelsen af sagen tidligere på året. Han har senest været i kontakt med de medarbejdere fra lokalpolitiet i Slagelse, der nu har fået bedragerisagen ind på deres skrivebord.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Skal mærke konsekvens

- Vi fik at vide, at de helt sikkert behandler sagen. Desværre fik vi også at vide, at det godt kan gå helt op til et år, inden sagen er afsluttet.Men den render ikke ud i sandet. Det forsikrer de mig om. Det vigtigste for mig er dog, at hun ikke slipper. Hun skal mærke en konsekvens, når hun på den måde stjæler penge fra en konfirmand. Det er jo mange penge i den alder. Det tager lang tid, inden han har samlet de midler igen. Derfor ønsker han sig også kun penge til jul, selvom det altid har været imod vores princip at give pengegaver, fortæller Peter Kjemtrup.

LÆS OGSÅ: Nadia-Shila anmeldt til politiet

For både Peter Kjemtrup og Nicklas er det blevet en vigtig sag at få alt frem i lyset om Nadia-Shila. Peter Kjemtrup bruger derfor en hel del tid på at opspore og tale med folk, der kender Nadia-Shila. Han også gentagne gange skrevet sms'er og en enkelt gang være i kontakt med Nadia-Shilas mor. Det har dog resulteret i, at Peter Kjemtrup er blevet blokeret af Nadia-Shila Han skriver dog på facebook-siden, "de unge mødres officelle positive side" om sagen. Senest har han - ganske ironisk -ønsket Nadia-Shila en god jul.

-"Jeg vil rigtig gerne ønske NS og hendes mor Heidi en rigtig glædelig jul og et godt nytår. I år er der nok blevet plads i budgettet til store julegaver, da der er 3000 kroner mere at købe ind for. Mvh Nicklas' far Peter", skriver han.

Vil genere hende

Peter Kjemtrup lægger ikke skjul på, at han i øjeblikket efterforsker i Nadia-Shilas forhold og også gerne vil genere hende på blandt andet facebook.

- Man gør ikke sådan noget ustrafffet. Det vil jeg ikke finde mig i, så jeg vil benytte alle mulige lovlige midler, så det her kan få nogle konsekvenser for hende. Jeg kunne dog ikke finde på at møde op på hendes adresse, selvom det faktisk var min første indskydelse. Men så langt vil jeg ikke gå, lyder det fra Peter Kjemtrup.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Nadia-Shila. Hun har dog tidligere givet udtryk for, at hun ønskede at tilbage-betale Nicklas de 3000 kroner.

LÆS OGSÅ: Godt at være ung alenemor

- Skulle der mod forventning!!! Ske noget med pakken, så får du dem jo naturligvis retur, har hun skrevet i en sms til Nicklas, som Ude og Hjemme har set.

Nadia-Shilas sidste sms til Nicklas lader dog ikke meget håb tilbage.

- Er der flere beskeder/opkald fra jer, bliver i blokeret og anmeldt for chikane, skrev hun til den 14-årige dreng.

Og det er så sket nu. Peter og hans søn Nicklas kan hverken ringe eller sende beskeder på facebook. Men de kan til gengæld tålmodig vente på, at politiet bliver færdigt med efterforskningen.

Sponsoreret indhold