Kendte

Nadja: Jeg har det bedre i år

26. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Kerstine Havemann
Sæson 19 er De unge Mødre er slut. Sidste afsnit er blevet sendt, men dermed slutter det jo ikke for de medvirkende. Nadja Kaagh skriver for eksempel på Facebook: -Vi juler helt vildt.
Nadja og familie fotograferet noget tidligere på året.
Nadja og familie fotograferet noget tidligere på året.

Mest læste artikler på udeoghjemme.dk

Nu går der så en måned eller to, før der igen er nyt på tv-skærmen om De unge Mødre. Sæson 19 er lige slut, men der er også gang i deltagerne, når tv ikke er på.

LÆS OGSÅ: Nadjas dejlige dag

For Nadja Kaagh, 30, fra Bønnerup Strand er det en god tid lige nu. Hun elsker julen, og hun skriver selv på Facebook, at hun har det bedre i år, end hun har haft de sidste år:

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

-Vi elsker jul her i familien, og vi juler helt vildt. I år føler jeg mig lidt mere ovenpå end jeg har gjort de sidste par år efter kemoskift. Derfor får den fuld gas på juleriet.

Hygger sig med jul

Nadja Kaagh fra De unge Mødre har ellers sit at slås med. Det er ikke altid nemt at være ramt af leukæmi, men det er heller ikke ensbetydende med, at hver eneste dag er en lang og trist historie.

LÆS OGSÅ: Nu kan René mærke baby sparke

Lige nu hygger Nadja sig med julekalendere og juletraditioner. Faktisk har hun så meget overskud, at hun på Facebook dels har lavet en instruktion i, hvordan man selv laver en chokoladekalender til børnene, dels deler sin glæde over en ny type kalender, Julemandens Flaskepost, hvor man kan bestille individuelle historier til højtlæsning hver eneste dag i december måned. Historier, der er tilpasset de enkelte børn, der for eksempel optræder i fortællingerne under eget navn.

Så der bliver noget at hygge med, når Sebastian, 12, og Sakarias, 6, skal have læst julehistorier hver eneste dag.

Amanda Sisse får flaskepost

Familien Kaagh har også glade ting at se tilbage på i det år, der er gået. I maj blev Nadja og Rene gift ved et superromantisk bryllup, så der er dejlige minder at tale om for hele familien i juletiden.

LÆS OGSÅ: Nanna: Jeg har tabt 18 kilo

Det er ikke kun Nadja, der ser frem mod julen. Også Amanda Sisse fra De unge Mødre er faldet for Julemandens Flaskepost. Hun har lige modtaget posten fra julemanden, og glæder sig nu til at læse for William.

-NØJ, jeg glæder mig til december nu, skriver Amanda Sisse på sin blog.

Sponsoreret indhold