Kendte

Nadja Kaagh hylder sine to drenge: I har superkræfter

29. maj 2016 Foto: Janus Nielsen/Kanal4 - Af Kristian Bo Eriksen
Det var naturligvis et chok for Nadja fra De unge mødre, da hendes yngste søn fik konstateret diabets 1. Det var starten på en lang og sej kamp for at få hverdagen til at fungere. En kamp der ikke er slut, men som Nadja også kæmper på den positive måde.

Det har været en sej kamp og en hård kamp. Siden Sakarias sidste sommer fik konstateret diabetes 1, har der været meget at lære for ham selv, for hans mor og far, Nadja og Rene, og også for hans storebror, Sebastian.

LÆS OGSÅ: Årgang 0: Stephanies smukke hilsen til mor og lillebror

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men Nadja Kaagh fra De unge mødre prøver at tackle det hele på den positive måde. Senest har hun fået lavet en t-shirt, der hylder de superkræfter, hendes to drenge, Sakarias og Sebastian, viser, når de kæmper deres kampe.

At leve med smil, grin og fart på

”Nogle superkræfter kæmper man sig op til at have og indeholde - at være 7 år og kunne leve et liv med smil, grin og fart på, på trods af det arbejde det er at have diabetes, dét er en de sejeste superkræfter!”

Sådan skriver Nadja Kaagh på Facebook om sin yngste søn, men hun glemmer ikke sin ældste søn, Sebastian.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh om Sakarias: Han er topsej

”Ligesom det også er monstersejt at være 13 år og have kæmpet sig fra at være super bange for alt, der havde med lillebrors diabetes at gøre, til nu at kunne måle blodsukker, udregne kulhydrater og give insulin på pumpen,” skriver hun.

Nogen har rystet vores brikker

Lige siden Sakarias fik stillet diagnosen Diabetes 1, har Nadja forsøgt at være så positiv som muligt. Hun har hele tiden beundret den måde, hendes søn tackler sin sygdom på, men der har været perioder, hvor det har været svært.

LÆS OGSÅ: Dybt frustreret Camilla Framnes: Victor har grædt i to måneder

-Det er.. Frustrerende.. Hårdt.. Og ensomt.. Vi kæmper den her udmattende kamp for at lære, for at følge med, og lige uden for døren foregår livet for andre i samme tempo som før. Nogen har rystet alle VORES brikker af spillepladen og vi kæmper for at samle dem sammen og stille dem op igen, mens andre spiller videre som før, har Nadja tidligere skrevet på Facebook.

Du kan se Nadjas flotte t-shirt her på hendes Facebook.

Sponsoreret indhold